Prezentacija Karijernog i alumni centra Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci

2 feb
Rok prijave 05.02.2019

Karijerni i alumni centar Ekonomskog fakulteta će u sklopu obilježavanja dana Ekonomskog fakulteta u Banjoj Luci 07.02.2019. godine sa početkom u 17:00 časova organizovati predstavljanje KACEF veb portala i veliki susret i druženje predstavnika privrede i diplomiranih studenata, magistara i doktora ekonomskih nauka koji su završili studije na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci.

Jedan od osnovnih razloga za osnivanje KACEF-a i njegovog web portala je uspostavljanje i njegovanje trajnih veza sa alumnistima Ekonomskog fakulteta, kako zbog podizanja kvaliteta nastave na Ekonomskom fakultetu u cilju uspješnije integracije svršenih studenata na tražištu rada, tako i zbog umrežavanja samih alumnista, a u cilju doprinosa razvoju privrede Republike Srpske.

S tim u vezi, KACEF je već predstavljen privrednicima opštine Prnjavor i grada Doboja, dok će početkom februara 2019. godine biti predstavljen i privrednicima opština Gradiška i Derventa i grada Prijedora.

Ekonomski fakultet će finalnu manifestaciju promocije KACEF-a i veliki susret i druženje alumnista Ekonomskog fakulteta sa predstavnicima privrede organizovati u Amfiteatru Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci, 07.02.2019.god., sa početkom u 17:00 časova.

Svi bivši i sadašnji studenti Ekonomskog fakulteta su dobrodošli da učestvuju u ovom druženju sa prethodnom obaveznom registracijom na e-mail adresu: [email protected] najkasnije do petka, 05.02.2019. godine.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa