Zoom radionica za mlade – Emocije

8 jun
Rok prijave 10.06.2020

Srijeda, 10. lipnja 2020. u 19:00 – 20:30

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad vas poziva na online Zoom radionicu “Emocije” koja će biti održana u sredu 10.06. sa početkom od 19h.

Ova radionica je namenjena mladima od 15-30 godina starosti ali i svima onima koji su zainteresovani za temu.

Šta su emocije i koji je njihov značaj u našem životu? U toku ovog online susreta razgovaraćemo o emocijama. Emocije su sastavni deo našeg života. Svakodnevno slušamo kako je nekoga „uhvatila” panika, da je „upao” u depresiju, da ima „napad” besa, da ga „drma” trema, da ga je „spopala” ljubomora i slično. Međutim, postoji dosta zabluda vezanih za emocije. Ovaj susret pomoći će nam da unapredimo svoje znanje o emocijama, naučimo koja je njihova funkcija i kako lakše izaći na kraj sa osećanjima koja nas muče.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti popunjavanjem sledećeg prijavnog obrasca: https://forms.gle/kkomQos2K6edJLTw6

Krajnji rok za prijave je sreda 10.6. do 08h.

Radionicu vodi Milana Katašić, diplomirani psiholog sa 20 godina iskustva u psihološkom savetovanju, planiranju karijere i koučingu. Takođe ima bogato iskustvo u upravljanju ljudskim resursima, naročito u kreiranju i vođenju programa ličnog razvoja. Iskustvo je stekla u neprofitnom i biznis sektoru.

Da bi učestvovali potrebno je da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/laptopu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download . Svi učesnici će nakon slanja aplikacije na email adrese dobiti Zoom link kojem bi trebalo da pristupe 10-tak minuta pre radionice. 🙂

Vidimo se na Zoomu! #OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS

Više infomacija ovdje.

 

 

(Visited 8 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments