Zoom meet up: Work and Travel USA

19 jan

Cilj Experience programa za mlade je prije svega orjentisan na njihov lični razvoj i usavršavanje. Mladi imaju priliku da nekoliko mjeseci ili čak godina provedu vani u drugim zemljama, koje važe za jedne od najpoželjnijih zemalja za život, da rade, putuju, studiraju, usavršavaju se i zarade. Zvuči nevjerovatno ali je vrlo moguće uz Experience programe za mlade, upravo takav je i naš program Work and Travel USA.

Program kulturne razmjene sa Amerikom je svakako jedan od omiljenih programa među mladima u regionu, ali i svijetu, a svakako i najpopularniji program iz naše ponude. Nekada je Amerika bila nedostižna za naše studente, ali uz W&T program koji je Experinece agencija započela sa USA State Department-om nikada nije bilo lakše otići u ovu prekookeansku zemlju. Cilj ovog programa je da tokom 5 mjeseci rada i putovanja po Americi student usavrše engleski jezik, da steknu internacionalna prijateljstva, da se osamostale, da steknu neprocjenjiva iskustva, da zarade svoje prve novce, kao i da se upoznaju sa američkim stilom života. Milion je razloga zašto bi ovaj program trebao da bude na listi prioriteta svih studenata! Zašto? Uvjerite se sami kad se vratite!

Ukoliko biste željeli na program, a nikako da se odvažite ili  imate još nekih pitanja koja vam se motaju po glavi ili jednostavno želite da saznate sve o ovom programu, pridružite nam se na našem ZOOM MEET UP-u koji će se održati 21.01. (četvrtak) u 16:00.

Kada: 21.01. (Četvrtak)
Gdje: ZOOM
Vrijeme: 16:00
Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/1gfAB9uL23tViPYfJWDb4pIovorrXjRuX2QKP8b1ttYA/edit

(Visited 5 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments