Zoom #1: Volontirstatično sa Mirelom

5 maj
Rok prijave 08.05.2020
Zoom #1
Volontirstatično sa Mirelom
Da li su to neka svemoguća, mitska bića, specijalnih moći? Da li je to magija?
Da li su to samo sile univerzuma otelotvorene u mladim ljudima, koji su hrabri dovoljno da goloruki krenu na COVID 19 neman, ili su to samo bile bajke?
Ne znamo kako ih vi zovete, ali znamo da nisu bile bajke i da mi ta bića zovemo VOLONTERIMA.
SEEYN i Misija OEBS-a u Srbiji vas, kroz tropetkovni Zoom serijal “Kad mladi spašavaju svet…”, poziva na “Volontirstastično sa Mirelom”, prvo druženje u nizu koje ćemo iskoristiti da razgovaramo o volontiranju u vreme krize, potencijalnim modelima partnerstva, o iskustvima u Srbiji, regionu i Evropi i konkretnim inicijativama koje se mogu pokrenuti na ovu temu.
Obećavamo interesantne sagovornike/ce iz volonterskog sektora Italije, Hrvatske, zatim, videćemo šta se to krčka u EU i zemaljama regiona na temu volontiranja u kriznim situacijama, ali videti i neke inspirativne prakse u Srbiji i u Evropi.
Volonterske organizacije, institucije koje podržavaju razvoj volonterizma u Srbiji, prijatelji volontiranja, vi koji brinete za mlade i naši svemogući volonteri i volonterke, čekamo vas na našoj top zoom destinaciji za maj 2020 – jer ovo vreme nam jasnije pokazuje kako je kada mladima damo prostor i kada mladi podržavaju čitavo društvo.
Tokom ovog serijala prikupićemo vaša iskustva, ideje i preporuke i sažeti ih u, kako ono kažemo na staroslovenskom, Insight Paper, koji će nam nadamo se svima poslužiti za buduće akcije i informisano odlučivanje.
Radujemo se prilici da čujemo i vas koji biste želeli da podelite volontiristrastična iskustva i uvide.
Neophodna je registracija na koju ćete potrošiti 30 sekundi, a otvorena je do petka, 08.maja do 10h na linku
Registrovani učesnici će pred sam događaj dobiti ZOOM link za učešće.
Službeni jezik družionice je srpski.
Čekamo vas na zoom-u.
Networking with purpose, working with passion, sharing with love.
(Visited 63 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments