ZIRA talent akademija 2023

30 aug

Opis posla
Pridružite se ZIRA akademiji za talente: otključajte svoju budućnost u tehnici!

Da li ste napredna osoba koja želi da pokrene svoju karijeru u tehnološkoj industriji? Ne tražite dalje! ZIRA Talent Academy je vaša kapija ka uspjehu.

Ne propustite priliku da budete dio naše sljedeće kohorte stažiranja, koja počinje 18. septembra 2023.

Šta je ZIRA Talent Academy (ZTA)?

ZTA je 9-sedmični program stažiranja posebno dizajniran za studente dodiplomskih i postdiplomskih studija. Pripremite se da uronite u svijet različitih tehnologija, steknite neprocjenjivo iskustvo kroz kodiranje u realnom vremenu i naučite principe Agile metodologije. Uz svakodnevne stajanja i jednonedeljne sprintove, ubrzaćete svoju karijeru u trenu.

 Zahtjevi:

  • Studenti završnih godina i tek diplomci: Tražimo talentovane pojedince koji su na završnoj godini studija ili su nedavno diplomirali na univerzitetskim programima.
  • Snažna radna etika: Cijenimo vrijedne pojedince koji su posvećeni tome da idu još više kako bi postigli izvrsnost.
  • Tehnička sposobnost: demonstrirana stručnost ili veliki interes za kodiranje i tehnologiju su od suštinskog značaja za uspjeh u našem programu.
  • Meke vještine: učinkovita komunikacija, timski rad, rješavanje problema i prilagodljivost su ključne kvalitete koje tražimo. Vjerujemo u njegovanje saradnje i okruženja podrške.
  • Entuzijazam i radoznalost: Tražimo pripravnike koji su strastveni u učenju, koji stalno traže nove izazove i željni da doprinesu svojim idejama.
  •  Samomotivisani: Uspješni kandidati su samovoljno vođeni, proaktivni i sposobni preuzeti vlasništvo nad svojim zadacima i projektima.
  •  Pažnja na detalje: Pedantno oko za detalje je neophodno u tehnološkoj industriji, osiguravajući visokokvalitetan rad i minimalne greške.
  •  Kontinuirano uče: cijenimo pojedince koji prihvaćaju način razmišljanja o rastu i spremni su kontinuirano proširivati svoja znanja i vještine.

Pridružite se ZIRA Talent Academy i krenite na transformativno putovanje koje kombinuje tehničku stručnost, lični razvoj i iskustvo iz stvarnog sveta. Spremite se da oslobodite svoj potencijal i započnete svoju karijeru u dinamičnom svijetu tehnologije!

(Visited 57 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments