Želiš li postati dio BONJOUR.ba tima? Tražimo suradnike!

4 jan
Rok prijave 05.01.2021

 

ŠTO TRAŽIMO OD BONJOUR.ba NOVINARKE/A?

Ljubav prema pisanju te poznavanje pisma i gramatike, razvijen timskih duh i odgovornost prema danim zadacima, poduzetnost i snalažljivost, proaktivnost i razvijene komunikacijske vještine, ali i spremnost za rad u dinamičnim uvjetima. Možeš živjeti u Čapljini, Mostaru, Bijeljini, Sarajevu, Banjaluci, Tuzli ili nekom sasvim drugom gradu kojeg voliš. Možeš biti student ili imati mnogo radnog iskustva, 18 ili 38 godina.

Zajedno s BONJOUR.ba timom kreirat ćeš sadržaj i sudjelovati u raznim aktivacijama BONJOUR.ba portala, no, budi spremna/an da ćemo te iz mjeseca u mjesec motivirati da izađeš iz zone ugode. Jer upravo su promjene te koje nam pomažu da rastemo. Tvoj ured može biti smješten na plaži, doma ili u omiljenom kafeu – jedino nam je važno da imaš WI-FI konekciju te strastveno radiš na unaprjeđenju sadržaja na BONJOUR.ba kroz svoje tekstove koji će nositi dozu šarma i opuštenosti.

Opis posla:

– kreiranje sadržaja u dogovoru s glavnom urednicom i timom,
– vođenje društvenih mreža u suradnji s ostatkom tima,
– spremnost na komunikaciju kroz gifove i karaoke ujutro u 9h. (ne pitaj zašto) 🙂

KAKO SE PRIJAVITI NA BONJOUR.ba NATJEČAJ?

Uz životopis je potrebno poslati motivacijsko pismo i 3 teksta dužine do jedne A4 stranice u fontu od 12 pointa. Jedan tekst neka bude o bh. modi, jedan o ljepoti i jedan iz lifestyle domene (gourmet, interijeri ili putovanja).
Svoj kratki životopis, motivacijsko pismo i tekstove pošaljite na mail: info@bonjour.ba.
Prijave su otvorene do 5.1.2021. godine.

(Visited 846 times, 2 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments