Zaposlite se u Muzeju ratnog djetinjstva

6 mar
Rok prijave 15.03.2020

Muzej ratnog djetinjstva mlada je, dinamična i brzorastuća organizacija koja je za kratko vrijeme postala omiljen i poželjan poslodavac. Konkurentni uslovi, kreativno i ugodno radno okruženje, kao i prilika da se doprinese međunarodnom rastu i razvoju ove unikatne institucije, privukli su pažnju mladih talenata i iskusnih profesionalaca. Na posljednji javni poziv za poslove u MRD prijavilo se preko 600 kandidatkinja i kandidata. Ako mislite da možete doprinijeti našem timu, javite se. Biramo samo najbolje i jedini kriterij su vaše sposobnosti.

Osim trenutno otvorenih pozicija koje vidite na ovoj stranici, uvijek nam možete poslati vaš CV i nekoliko rečenica o tome zašto smatrate da možete doprinijeti našem timu na [email protected] Ukoliko nam vaše iskustvo i ekspertiza budu potrebni, javit ćemo vam se.

Trenutno otvorene pozicije

Voditelj(ica) istraživanja i kolekcije – puno radno vrijeme, u Sarajevu
MRD traži voditeljicu istraživanja i kolekcije. Oglas je objavljen 29. 2. 2020, te ostaje otvoren do 15. 3. 2020. Sve detalje o potrebnim kvalifikacijama, ponuđenim uslovima i načinu prijave možete pronaći ovdje: Voditelj(ica) istraživanja i kolekcije.

(Visited 353 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments