Zaposlite se u kompaniji Facebook: Oblast vještačke inteligencije

6 jan
Rok prijave 31.01.2020

Facebook objavljuje poziv za rezidencijalni program zapošljavanja u trajanju od jedne godine koji će se odvijati na više lokacija: u Menlo Parku u Kaliforniji, u Sijetlu, Nju Jorku ili u Londonu. Zaposleni će raditi na istraživanju u oblasti vještačke inteligencije.

OBLAST:

Vještačka inteligencija.

OPIS

Zaposleni će raditi u timu sa jednim istraživačem i jednim inženjerom u navedenoj oblasti. Tim treba da osmisli zajednički cilj istraživanja i pronađe inovativne načine dubinskog učenja za ostvarenje cilja. Zaposleni će imati podršku mentora, a imaće slobodu da sarađuju i sa drugim stručnjacima po želji. U ovom programu se ne može učestvovati uporedo sa radom na drugom poslu ili studiranjem. Nakon završetka programa, učesnici se mogu prijaviti za posao u Facebook-u ili započeti studije u oblasti vještačke inteligencije.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta. Nema posebnih zahtjeva u pogledu obrazovanja ali se od kandidata očekuje da imaju iskustva u računarskim oblastima ili u matematici, fizici i sličnim oblastima i interesovanje za vještačku inteligenciju.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili za posao na lokacijama u SAD-u popunite onlajn aplikacionu formu na: https://www.facebook.com/careers/jobs/672572899933116/, a za London na: https://www.facebook.com/careers/jobs/799952110461505/. Kandidati se mogu prijaviti za obje opcije.

ROK ZA PRIJAVU:

31. januar 2020. godine
Detaljnije: https://research.fb.com/…/facebook-ai-residency-program/.

(Visited 414 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments