Youth want to do more! Mladi žele više

8 sep

Youth want to do more! Mladi žele više naziv je novog projekta kojeg realizujemo u partnerstvu sa Zvorničko udruženje mladih ZooM😊

🟠Sa uzbuđenjem vam najavljujemo naš novi projekat koji će uključiti mlade iz dvije zajednice sa ciljem da jačaju svoje vještine i postanu peer edukatori!

🟠Ako te zanima rad sa mladima, omladinsko organizovanje i priprema radionica, onda si na pravom mjestu! Imamo odlične vijesti za tebe!

🌟U prvim mjesecima projekta realizovat ćemo 3 dvodnevna treninga za 15 mladih iz #Kalesije i #Zvornika, a nakon edukativnog dijela zajedno sa svojim prijateljima imat ćeš priliku da uz mentorsku pomoć i podršku realizuješ radionice za svoje vršnjake.

🌟Uz veliku radost najavljujemo vam prvi dvodveni trening koji će biti prvi dvodnevni trening koji će biti održan 09.09. i 10.9. u Kalesiji u prostorijama Centra za djecu i mlade.

✨Ako ti sve ovo zvuči zanimljivo i želiš razviti svoje vještine javi nam se u DM za više informacija! Rezerviši svoje mjesto na vrijeme.😃

Ova aktivnost realizirana je u okviru projekta “Jačanje povjerenja i kohezije u zajednicama u Bosni i Hercegovini” koji finansira Evropska unija (EU) kror Službu za instrumente vanjske politike (#FPI) i Insterumente za susjedstvo, razvoj i međunarodnu saradnju (#NDICI), a zajedno provode Evropska unija u Bosni i HercegoviniUnited Nations in BiHOSCE Mission to Bosnia and Herzegovina i Vijeće Evrope – Ured u Sarajevu.

(Visited 83 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments