Youth Rights Defenders/Mreža braniteljki i branitelja ljudskih prava – Prijava za učešće

20 sep
Rok prijave 24.09.2020

Beogradski centar za ljudska prava iz Srbije, NVO Juventas iz Crne Gore i Helsinški odbor za ljudska prava iz Bosne udruženim snagama raspisuju poziv za mlade koji žele da postanu Youth Rights Defendersi i učestvuju u formiranju prve mreže branitelja i braniteljki prava mladih u regionu!

Petnaest mladih ljudi iz Srbije, petnaest iz Bosne i Hercegovine i petnaest iz Crne Gore udružiće se da ponude svoju perspektivu.
Program će se realizovati u periodu od 26. septembra do sredine decembra 2020. godine i obuhvatiće brojne aktivnosti, treninge, radionice i još mnogo toga!

Za učešće možeš da se prijaviš ako imaš od 15 do 30 godina i dolaziš iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore.
Prijave traju do 24. septembra 2020. godine. O rezultatima selekcije, ukoliko budeš odabran/na, bićeš obavešten/a najkasnije dan po zatvaranju prijave.

Ukoliko su ti potrebne dodatne informacije, želiš da unapred proveriš šta to program nudi ili imaš neke nejasno slobodno nam piši.
Lokalni koordinatori/ke ti stoje na raspolaganju:

Mirjana Ćuskić, Bosna i Hercegovina: [email protected]
Mićan Andrijašević, Crna Gora: [email protected]
Uroš Ranković, Srbija: [email protected]

Projekat realizuje Omladinski program Beogradskog centra za ljudska prava, a u saradnji sa NVO JUVENTAS iz Podgorice i Helsinškim odborom za ljudska prava iz Bijeljine, u okviru zajedničkog regionalnog programa „Dijalog za budućnost“, sa idejom umrežavanja mladih iz regiona. Zajednički regionalni program „Dijalog za budućnost” sprovode UNDP, UNICEF i UNESCO, u partnerstvu sa državnim institucijama u BiH, Crnoj Gori i Republici Srbiji, uz financijsku podršku Fonda UN-a za izgradnju mira (UN PBF).

PRIJAVI SE

(Visited 256 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments