XII Sajam stipendija u Sarajevu

18 sep
Slika može predstavljati 1 osoba
Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu po dvanaesti (12) put organizira svoj tradicionalni, međunarodni i jedinstveni 𝐒𝐚𝐣𝐚𝐦 𝐬𝐭𝐢𝐩𝐞𝐧𝐝𝐢𝐣𝐚 u Bosni i Hercegovini. Sajam će se održati u srijedu, 26. oktobra 2022. godine u Rektoratu Univerziteta u Sarajevu (Obala Kulina bana 7/II). Sajam stipendija će biti otvoren od 10:00 do 15:00 sati. Dvanaesti sajam stipendija organiziramo u saradnji sa Ambasadom Republike Francuske, Campus France i Francuskim institutom.
Nakon pauze od skoro tri godine konačno imamo mogućnost da sajam ponovo bude uživo, te će se svi izlagači moći susresti i razmijeniti informacija sa posjetiocima sajma. Ove godine ćemo prezentirati programe stipendiranja koji su dostupni našim studentima, nastavno/naučnom i nenastavnom osoblju kao i onima koji žele nastaviti školovanje, profesionalno usavršavati ili se dodatno obrazovati u inostranstvu. Na sajmu se, kao i predhodnih godina, mogu predstaviti sve domaće i međunarodne institucije (vladine i nevladine organizacije, diplomatsko-konzularna predstavništva, centri civilnih inicijativa, lokalne zajednice, strane institucije, kulturni centri i ostali) koje predstavljaju svoju ponudu za različite oblike finansijske podrške.
Posjetitelji Sajma su srednjoškolci, studenti dodiplomskih, postdiplomskih i doktorskih studija i druge osobe zainteresovane za obrazovanje i profesionalno usavršavanje. Pozivamo vas da posjetite sajam i dobijete potrebne informacije i pronađete prilike za boravak u inostranstvu, kao i da dobijete mnoge promotivne poklone koje institucije donose u Sarajevo. Registracija nije potrebna.
>>>𝐏𝐨𝐳𝐢𝐯 𝐳𝐚 𝐢𝐳𝐥𝐚𝐠𝐚𝐜̌𝐞<<<
Koristimo priliku da pozovemo sve zainteresovane institucije koje u okviru svog djelovanja imaju ponude za studiranje i/ili profesionalno usavršavanje u BiH ili u inostranstvu, bez obzira da li imate trenutno otvoren poziv ili ne. Sajam je dobra prilika da upoznate sve zainteresirane sa svojim programom i ponudama. Svi zainteresovani izlagači (institucije) mogu se registrovati putem linka na https://www.unsa.ba/…/medunarodna…/sajam-stipendija 𝐝𝐨 𝟏𝟎. 𝐨𝐤𝐭𝐨𝐛𝐫𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟐. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞.
𝐍𝐀𝐏𝐎𝐌𝐄𝐍𝐀: 𝐙𝐛𝐨𝐠 𝐨𝐠𝐫𝐚𝐧𝐢𝐜̌𝐞𝐧𝐨𝐠 𝐛𝐫𝐨𝐣𝐚 𝐢𝐳𝐥𝐚𝐠𝐚𝐜̌𝐚, 𝐤𝐚𝐨 𝐢 𝐮𝐳𝐢𝐦𝐚𝐣𝐮𝐜́𝐢 𝐮 𝐨𝐛𝐳𝐢𝐫 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐡𝐨𝐝𝐧𝐚 𝐮𝐜̌𝐞𝐬̌𝐜́𝐚, 𝐒𝐥𝐮𝐳̌𝐛𝐚 𝐳𝐚 𝐦𝐞đ𝐮𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐮 𝐬𝐚𝐫𝐚𝐝𝐧𝐣𝐮 𝐳𝐚𝐝𝐫𝐳̌𝐚𝐯𝐚 𝐩𝐫𝐚𝐯𝐨 𝐝𝐚 𝐢𝐳𝐯𝐫𝐬̌𝐢 𝐨𝐝𝐚𝐛𝐢𝐫 𝐢𝐳𝐥𝐚𝐠𝐚𝐜̌𝐚.
(Visited 164 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments