Work and Study Canada: Webinar

14 sep

Studiraj, zaposli se i živi „kanadski način života“!

Kanađani važe za jedan od najljubaznijih naroda na svijetu, poznati po tome da se često, nekada i bez posebnog razloga, izvinjavaju. Baš zato je Kanada poznata po toploj dobrodošlici useljenicima. Osim toga, Vankuver već niz godina spada u top 10 najpoželjnijih gradova za život na svijetu, a u Sjevernoj Americi slovi kao najbolji I najsigurniji grad.

Program Work&Study Canada pruža ti šansu da stekneš neprocjenjivo akademsko i radno iskustvo, ali i da uroniš u „kanadski način života“. Aktivnosti kao što su gledanje hokeja na ledu s novim kolegama nakon posla, izleti po planinskim vrhovima u drvenim kolibama, rekreacija na brdskim biciklima, skijanje I snowboardanje te potpuno nov način života u kojem se gotovo svako jutro na putu do posla ili faksa popije kafa i pojede krofna postaće tvoja svakodnevica. Radom,studiranjem i putovanjima po Kanadi intenzivno ćeš upoznati i zavoljeti ovu zemlju prepunu mogućnosti!

Ali, da bi ostvario svoj idealan život iz snova u ovoj preljepoj zemlji, potrebno je proći kanadski obrazovni sistem nakon kojega slijedi plaćeno radno iskustvo što ti otvara šansu za trajni ostanak u Kanadi.

Na ovom online webinaru imaćete priliku da čujete kako na najlakši, najbrži i najjeftiniji način započnete svoje studije i život u Kanadi.


Jednostavan proces, brz odlazak, sve informacije na jednom mjestu. 

Prvi korak koji treba da uradite jeste da rezervisete svoje mjesto na Webinar-u.

To možete napraviti putem sljedećeg linka: 

https://forms.gle/ncMaxhQUFbDoG2Wa7

Svijet čeka na tebe, prijavi se već danas!

(Visited 207 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments