Weekend Festival in Banja Luka

31 maj

Run&More Community (RMC) tim u saradnji sa Support marketing centrom je organizator “Run&More Weekend” festivala, festivala sporta, muzike, zabave i druženja.

Naš iskusni organizacioni tim od 2015. godine organizuje RMC Banjaluka Polumaraton i ima iza sebe veliki broj uspješno realizovanih sportsko – zabavnih i društveno odgovornih događaja koji su izuzetno medijski praćeni.

Run and More Weekend je događaj koji okuplja ljubitelje trčanja i drugih aktivnosti na otvorenom s ciljem promocije zdravog načina života, povezivanja zajednice i podrške dobrotvornim inicijativama. Ovaj vikend događaj privlači ljude svih uzrasta i sposobnosti te pruža jedinstveno iskustvo koje kombinuje fizičku aktivnost, zabavu i solidarnost.

“ Ono što ovaj događaj čini posebnim jeste atmosfera zajedništva i podrške koja vlada među učesnicima. Bez obzira na iskustvo, svako se osjeća dobrodošlo i podržano. To stvara inspirativno okruženje koje podstiče ljude da nadmaše svoje granice i postignu svoje ciljeve. festivalu 2024. godine očekujemo:
Motiviše nas i inspiriše oni čiji kilometri predstavljaju ne samo napor već i pobjedu, oni koji osjećaju puls grada i njegove pozitivne vibracije. Zbog njih već deset godina za redom organizujemo nezaboravne trke, stvaramo trajne uspomene i gradimo nova prijateljstva. Otvaramo svoje srce i dijelimo ga s onima koji se svake godine vraćaju i s onima koji tek dolaze. Produžićemo trenutke druženja, plesa, zabave i slavlja. Ovo je festival koji pokreće sve: djecu i učenike, sportiste i rekreativce, trkače i plesače, volontere i navijače.

Vikend od 1. do 2. juna rezervisan je za polumaraton, 10k, 5k, Color Fun Run, Bambini maraton i School Run, kao i za koncerte, ulične svirke & more. Posebno želimo naglasiti da ove godine slavimo desetu jubilarnu “RMC Banja Luka Polumaraton”, te ćemo povodom toga pripremiti brojna iznenađenja za učesnike i sve goste.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments