WEBINAR: Kako Vam regruteri mogu pomoći pri zapošljavanju?

18 apr
Agencija za posredovanje pri zapošljavanju MojPosao.ba, pod okriljem kompanije Kolektiv d.o.o., već od 2001. godine pruža stručnu podršku kako poslodavcima tako i potencijalnim kandidatima na širokom tržištu rada. Sa fokusom na različite profile kandidata i široke oblasti tržišta rada, Agencija se ističe po dugogodišnjem iskustvu svojih konsultanata u području regrutacije i selekcije. Svojom posvećenošću kvalitetu i brzini pružanja usluga, Agencija MojPosao.ba ostaje pouzdan partner kako za poslodavce u potrazi za talentima, tako i za kandidate u potrazi za svojim idealnim poslom.
Kao veoma bitan segment našeg rada s ponosom ističemo i projekat „Podrška nezaposlenim osobama kroz usluge privatne agencije za zapošljavanje“, koji je finansiran od strane Ambasade Švedske u Bosni i Hercegovini uz podršku Svjetske banke. Kroz usluge projekta pruženo je savjetovanje više od 3.750 korisnika, a rezultirao je zapošljavanjem 1.800 osoba. Ukupno 160 poslodavaca na području Bosne i Hercegovine sudjelovalo je u ovom projektu.
Pozivamo sve zainteresovane koji su u potrazi za poslom ili žele da unaprijede svoje vještine da se prijave na webinar pod nazivom Kako Vam regruteri mogu pomoći pri zapošljavanju?a koji organizuje Agencija MojPosao.ba. Webinar će se održati 25.4.2024. u 12:00 sati putem Zoom platforme, a prijavu možete izvršiti na linku.
Tokom ovog interaktivnog webinara, cilj nam je pružiti podršku i informisati sve zainteresovane posloprimce širom Bosne i Hercegovine o tome kako tražiti posao te koja je uloga regrutera u savremenom tržištu rada. Također, istražit ćemo ključne aspekte u procesu zapošljavanja, uključujući:
  • Informacije o aktuelnom stanju na tržištu rada
  • Kako treba da izgleda proces traženja posla
  • Koje su to najtraženije vještine kod kandidata
  • Važnost ličnog brendiranja
  • Savjeti – kako pristupiti razgovoru za posao
  • Razumijevanje važnosti samopouzdanja i motivacije tokom perioda traženja posla
Nakon prezentacije, slijedi interaktivna diskusija i odgovori na pitanja učesnika webinara. Osim što ćemo pružiti korisne savjete, ovaj webinar omogućava učesnicima da detaljnije razumiju složenost procesa pronalaženja posla. Kroz predstavljanje našeg rada, dobit ćete uvid u različite aspekte ovog procesa, uključujući identifikaciju potreba tržišta rada, usklađivanje vještina i kvalifikacija kandidata sa zahtjevima poslodavaca. Cilj nam je pružiti vam alate za uspješnu potragu za poslom i razjasniti složenost ovog važnog procesa.
Datum i vrijeme održavanja: 25.4.2024. u 12:00 sati
Platforma putem koje će se webinar održati: Zoom
Formular za prijavu na webinar možete popuniti na linku, a pristupni link za webinar na dan održavanja možete pronaći OVDJE.
Napomena: prijava je neophodna kako bi ste dobili podsjetnik i druge informacije vezane za webinar.
Za sva pitanja stojimo na raspolaganju, a upite možete slati na email adresu: [email protected].
(Visited 47 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments