Webinar: Kako da započnete vlastiti online biznis?

27 apr

Tim BOLD u Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država misli na sve vas i nada se da ste kod kuće i da se čuvate u ovoj čudnoj atmosferi izazvanoj virusnom infekcijom Covid-19 u kojoj se svi trenutno nalazimo.

Znamo da ste svi vi isti onakvi kakvi ste bili prije nego što je sve ovo započelo – mladi, inovativni ljudi puni energije i ideja o tome kako oblikovati budućnost Bosne i Hercegovine.

Premda smo, za sada, zaglavili u zatvorenom prostoru, želimo da nastavimo razgovor o liderstvu, inspirišemo vas i pružimo vam neke prilike.

✅ Prva naredna prilika za usvajanje znanja će se održati u četvrtak, 30. aprila, u 18.00 sati.

✅ Definisanje vašeg vlastitog putovanja u liderstvo: Kako VI možete da doprinesete promjenama? Pridružite se Farisu Biogradliću preko platforme Zoom aplikacije u četvrtak, 30. aprila, u 18.00 sati

Da li ste počeli da razvijate poslovnu ideju? Da li se radi o poslovnoj djelatnosti koja se obavlja online ili koja može djelimično da se obavlja online?

Ili možda, zbog virusne infekcije Covid-19, razmišljate o tome da svoju poslovnu ideju u cijelosti prebacite na poslovanje
online?

Godine 2014. Faris Biogradlić uplovio je u vode poslovanja online i sam naučio kako da uspješno plovi tim vodama.

A, usljed virusne pandemije Covid-19, nije posustao. Zauzet je više nego ikad prije i svojim klijentima pruža usluge od kuće.

✅ On želi da s vama podijeli ono što je naučio. Pridružite mu se na platformi Zoom u četvrtak, 30. aprila, u razgovoru i sesiji s pitanjima i odgovorima o poslovanju online u BiH.

✅ Objavit ćemo instrukcije za pristupanje webinaru u narednim danima.

 

Za više info pratite njihov događaj na FB.

(Visited 134 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments