Volontiranje u oblasti psihologije u Egiptu

14 feb
Rok prijave 19.02.2020

Organizacija za pružanje usluga izbjeglicama St. Andrews (StARS) iz Kaira objavljuje poziv za volontiranje na poziciji specijaliste za izvještaje o mentalnom zdravlju. Period volontiranja može trajati od šest mjeseci do jedne godine, u zavisnosti od mogućnosti volontera.

OBLAST:

Psihologija.

OPIS

Volonteri na navedenoj poziciji će raditi pod nadzorom koordinatora programa, a biće odgovorni za pripremanje izvještaja o mentalnom zdravlju i baviće se pitanjima mentalnog zdravlja bitnim za status izbjeglica u pravnim procesima. Neki od specifičnih zadataka su: sprovođenje sesija sa klijentima u cilju procjene njihovog mentalnog zdravlja i pisanje izvještaja i preporuka; saradnja sa pravnim savjetnicima i psihosocijalnim radnicima; administracija; i drugi zadaci. Volonteri će raditi od tri do pet dana sedmično, u skladu sa mogućnostima.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta koji su završili osnovne studije u oblasti psihologije i posttdiplomske studije u relevantnoj oblasti. Potrebno je znanje i razumijevanje u oblasti savjetovanja i efekata traume; prethodno kliničko iskustvo; dobro poznavanje DSM-5 kriterijuma dijagnostikovanja; dobro znanje engleskog jezika i senzibilitet za kulturne, vjerske, rodne, i druge različitosti. Prednost imaju kandidati koji znaju jezike kojima se služe raseljena lica u Egiptu.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili pošaljite CV i motivaciono pismo na: [email protected] U naslovu mejla je potrebno navesti „Mental Health Reports Specialist”

ROK ZA PRIJAVU:

19. februar 2020. godine
Detaljnije: http://stars-egypt.org.

(Visited 417 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments