USAID Turizam – Učestvujte u nagradnoj igri “Mountain Giveaway”

14 dec
Rok prijave 20.12.2021

Učestvujte u nagradnoj igri “Mountain Giveaway” kako bismo zajedno obilježili Međunarodni dan planina!

🎉💁‍♀️Osvojite:

🎁Panoramski paraglajding tandem let s planine Tušnice sponzora Continental Adventure @wildhorses.continental u trajanju do 30 minuta. Uživajte u pogledu na Buško jezero, Livanjsko polje i okolne planine.

🎁Porodičnu turu (4 osobe) krpljanja na Visočici tokom radnih dana s noćenjem i uključenim doručkom u planinarskom domu Vrela sponzora Zelena Zajednica @zelenazajednica. Uživajte u čarima Visočice lebdeći po snježnom pokrivaču. Za djecu nema ništa čarobnije od hodanja po snijegu na krpljama i uživanju u toploj čokoladi ispred vatre prije spavanja.

🎁Garmont Gore-Tex gojzerice (9.81 N.AIR.G MID GTX® SURROUND®) sponzora Outdoor Shop Sarajevo @outdoorshop_vip. Koračajte udobnim i suhim korakom po bh. planinama.

🎁Penjački vodič za Bosnu i Hercegovinu od autora Igora Vukića i Davida Lemmerera, sponzora @balkancolours. Saznajte sve o penjalištima širom BiH, te gdje možete odsjesti, jesti i puno drugih korisnih informacija.

🎁Planinarski vodič “Planine Bosne i Hercegovine” autora Zehrudina Isakovića sponzora @outdoor_bh. Saznajte u kojima aktivnostima i na kojim stazama možete uživati na planinama oko Sarajeva.

❗❓Odgovorite na pitanje: Navedite tri načina na koji svako od nas može smanjiti svoj uticaj na prelijepu prirodu bh. planina i zaštiti kulturno-historijsko bogatstvo sela u planinama BiH!

🎯Pravila za učešće u nagradnoj igri su sljedeća:
✅Odgovorite na pitanje u komentarima i označite dva prijatelja
✅ Podijelite objavu javno putem Instagram story-a i označite nas
✅ «Follow» naš Instagram profil @turizambih.ba i Instagram profile svih sponzora: Continental Adventure @wildhorses.continental, Zelena Zajednica @zelenazajednica , Outdoor Shop Sarajevo @outdoorshop_vip , Balkan Colours @balkancolours , Outdoor Bosna i Hercegovina @outdoor_bh

❗️Igramo se do ponedjeljka, 20. decembra, a pet dobitnika/ica koji/e isprate sva pravila bit će izabrani/e putem aplikacije za slučajni odabir komentara.

Pogledajte detaljna pravila i uvjete nagradne igre na našem profilu.

INSTAGRAM USAID Turizam

 

(Visited 150 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments