USAID objavio prvi poziv za finansiranje na Zapadnom Balkanu

1 maj
Rok prijave 17.05.2021

Working from home? HR experts offer a few tips on staying productive

Program Catalyze Innovative Blended Finance, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), objavio je prvi poziv za finansiranje na Zapadnom Balkanu.

– Sve zainteresovane i kvalifikovane organizacije imaju priliku da podnesu aplikacije i prijedloge za finansiranje, što ima za cilj da doprinese rastu malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, Albaniji, Bosni i Hercegovini (BiH), Sjevernoj Makedoniji i Srbiji – navodi se u pozivu.

Program primjenjuje Palladium International grupa, a finansira USAID.
– Palladium International snažno ohrabruje sve organizacije da prate svoje aplikacije i prijedloge za finansiranje uključujući i one organizacije koje nikada nisu direktno ili indirektno dobile finansije od USAID-a – navodi se u pozivu.

U zavisnosti od raspoloživih sredstava, Palladium namjerava da obezbijedi između 30.000 i 500.000 USD za pojedinačnu vrijednost nagrade, međutim, taj iznos se potencijalno može povećati tokom procesa zajedničkog stvaranja i/ ili ako su na raspolaganju dodatna sredstva za tu inicijativu. Palladium zadržava pravo da finansira bilo koji ili nijedan od podnijetih prijava odnosno prijedloga.

– Proces odabira će biti u dvije faze koje će postepeno smanjivati broj ponuđača za koje se razmatra konačna mogućnost finansiranja.

Rok za prijavljivanje u prvoj fazi je 17. maj, a u drugoj 31. avgust – precizira se u pozivu.

Prijave je potrebno dostaviti elektronski na mail: [email protected].

Svi materijali moraju biti dostavljeni na engleskom jeziku.

(Visited 230 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments