Upoznaj Španiju – program kulturne razmjene

3 mar

Ukoliko ste ljubitelj Španije, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji, imamo program za vas!

Cala d’Hort beach. Cala d’Hort in summer is extremely popular, beach have a fantastic view of the mysterious island of Es Vedra. Ibiza Island, Balearic Islands. Spain

Centar za španski jezik i kulturu “Centro español” pokrenuo je projekat „Upoznaj Španiju“ u okviru kojeg možete da upoznate špansku kulturu i naučite španski jezik boraveći u Španiji. Projekat realizujemo u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Španije.

Cilj programa je da mladim ljudima pružimo priliku da nauče španski jezik i upoznaju špansku kulturu. Uz pomoć ovog programa možete da putujete, obogatite životno iskustvo, steknete nova poznanstva i usavršite engleski i španski jezik.

Prijave za 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta. Broj mesta je ogrančen! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Važna napomena!

Broj mesta je ograničen, oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Španiju na program.

Neki od gradova u kojima možete da boravite su:

Barselona
Madrid
Palma de Majorka
Valensija
Sevilja
Valjadolid
Bilbao

Uslovi za apliciranje su:

uzrast između 18 i 30 godina
dobro znanje engleskog jezika
fleksibilnost i komunikativnost
otvorenost za upoznavanje nove kulture i želja za integrisanjem u novu sredinu
volite da provodite vreme sa decom
dobro opšte zdravstveno stanje

Za učesnike projekta smo obezbedili:

boravak u Španiji 1-3, 6, 9 ili 12 meseci
doček na aerodromu
besplatan smeštaj u porodici
besplatnu hranu (tri obroka dnevno)
džeparac u visini od 280 do 400 evra mesečno
plaćen javni prevoz u mestu u kom ćete boraviti
plaćen prevoz do škole jezika ili mogućnost korištenja automobila
kontinuiranu podršku tokom celog trajanja programa – podrška 24/7

Dužnosti kandidata su da se druže, organizuju aktivnosti i razgovaraju sa najmlađim članom porodice na engleskom jeziku. Tokom trajanja programa strogo je zabranjeno obavljanje bilo kakvog dodatnog posla!

Važna napomena – kandidati koji žele da borave u Španiji kraći vremenski period trebaju da budu spremni da borave u programu od 1 do 3 meseca, jer je mali broj dostupnih mesta za boravak od samo mesec dana.

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam.

(Visited 222 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments