Upoznaj Španiju – program kulturne razmjene

23 jan

 

Ukoliko ste ljubitelj Španije, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji, imamo program za vas!

Centar za španski jezik i kulturu “Centro español” pokrenuo je projekat „Upoznaj Španiju“ u okviru kojeg možete da upoznate špansku kulturu i naučite španski jezik boraveći u Španiji. Projekat realizujemo u saradnji sa partnerskim organizacijama iz Španije.

Cilj programa je da mladim ljudima pružimo priliku da nauče španski jezik i upoznaju špansku kulturu. Uz pomoć ovog programa možete da putujete, obogatite životno iskustvo, steknete nova poznanstva i usavršite engleski i španski jezik.

Prijave za 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta. Broj mesta je ogrančen! Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Važna napomena!

Broj mesta je ograničen, oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Španiju na program.

Neki od gradova u kojima možete da boravite su:

Barselona
Madrid
Palma de Majorka
Valensija
Sevilja
Valjadolid
Bilbao

Uslovi za apliciranje su:

uzrast između 18 i 30 godina
dobro znanje engleskog jezika
fleksibilnost i komunikativnost
otvorenost za upoznavanje nove kulture i želja za integrisanjem u novu sredinu
volite da provodite vreme sa decom
dobro opšte zdravstveno stanje
Za učesnike projekta smo obezbedili:

boravak u Španiji 1-3, 6, 9 ili 12 meseci
doček na aerodromu
besplatan smeštaj u porodici
besplatnu hranu (tri obroka dnevno)
džeparac u visini od 280 do 400 evra mesečno
plaćen javni prevoz u mestu u kom ćete boraviti
plaćen prevoz do škole jezika ili mogućnost korištenja automobila
kontinuiranu podršku tokom celog trajanja programa – podrška 24/7
Dužnosti kandidata su da se druže, organizuju aktivnosti i razgovaraju sa najmlađim članom porodice na engleskom jeziku. Tokom trajanja programa strogo je zabranjeno obavljanje bilo kakvog dodatnog posla!

Važna napomena – kandidati koji žele da borave u Španiji kraći vremenski period trebaju da budu spremni da borave u programu od 1 do 3 meseca, jer je mali broj dostupnih mesta za boravak od samo mesec dana.

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular u nastavku. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam.

Više informacija na linku: http://www.centarzaafirmacijuirazvoj.org/2019/01/09/4667/?fbclid=IwAR1pgtpmSwzHZLRE_AE0iTYmpBGuyTt7FSSI2kurWBvlT16yDwBRHRzEWWs

(Visited 414 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments