Upoznaj Kinu – program kulturne razmjene

8 nov

Ukoliko ste ljubitelj Kine, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vrijeme u ovoj prelijepoj zemlji, imamo program za vas!

Centar za kineski jezik i kulturu pokrenuo je projekat „Upoznaj Kinu“ u okviru kog možete da upoznate kinesku kulturu i naučite kineski jezik boraveći u Kini 3, 6, 9 ili 12 mjeseci uz besplatan smještaj i hranu u kineskoj porodici, džeparac, besplatan kurs mandarinskog i refundaciju putnih troškova po završetku programa.

Cilj projekta je da mladim ljudima sa naših prostora pružimo priliku da nauče kineski jezik i upoznaju fascinantnu kinesku kulturu staru više od 5 hiljada godina, kao i način života u Kini. Uz pomoć ovog projekta možete da obogatite životno iskustvo, steknete nova poznanstva, usavršite engleski i naučite osnove mandarinskog.

Utiske dosadašnjih učesnika programa možete da pogledate OVDJE Najčešće postavljana pitanja kandidata možete da pogledate OVDJE.

Prijave za 2019. i 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mjesta! Mogu da se prijave građani svih država regiona: BiH, SRB, RH, SLO i CG.

Važna napomena!

Broj mjesta je ograničen, trenutno je dostupno samo 8 mjesta. Oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru mjeseca kada žele da idu u Kinu na program.

Više informacija na ovom linku.

(Visited 335 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments