Upoznaj Kinu – program kulturne razmjene

28 jan

Ukoliko ste ljubitelj Kine, njene kulture, jezika i maštate o tome da provedete neko vreme u ovoj prelepoj zemlji, imamo program za vas!

Centar za kineski jezik i kulturu pokrenuo je projekat „Upoznaj Kinu“ u okviru kog možete da upoznate kinesku kulturu i naučite kineski jezik boraveći u Kini 3, 6, 9 ili 12 meseci uz besplatan smeštaj i hranu u kineskoj porodici, džeparac, besplatan kurs mandarinskog i refundaciju putnih troškova po završetku programa.

Cilj projekta je da mladim ljudima sa naših prostora pružimo priliku da nauče kineski jezik i upoznaju fascinantnu kinesku kulturu staru više od 5 hiljada godina, kao i način života u Kini. Uz pomoć ovog projekta možete da obogatite životno iskustvo, steknete nova poznanstva, usavršite engleski i naučite osnove mandarinskog.

Utiske dosadašnjih učesnika programa možete da pogledate OVDE Najčešće postavljana pitanja kandidata možete da pogledate OVDE

Prijave za 2020. godinu su otvorene do popunjavanja mesta!                                              Broj mesta je ograničen.                                                                                                                      Mogu da se prijave građani svih država regiona SRB, BiH, RH, SLO i CG.

Važna napomena!

Broj mesta je ograničen, oni koji se prijave ranije imaju prednost pri izboru meseca kada žele da idu u Kinu na program.

Uslovi za aplikaciju su:

uzrast između 20 i 29 godina
završena srednja škola ili fakultet
dobro znanje engleskog jezika
motivisane osobe zainteresovane za kinesku kulturu
fleksibilnost i komunikativnost
otvorenost za upoznavanje nove kulture i želja za integrisanjem u novu sredinu
ljubav prema deci
dobro opšte zdravstveno stanje

Za učesnike projekta smo obezbedili:

boravak u Kini 3, 6, 9 ili 12 meseci
doček na aerodromu
besplatan prevoz do smeštaja
besplatan smeštaj u porodici
besplatna ishrana, tri obroka dnevno
besplatan kurs mandarinskog jezika
džeparac od minimalno 150 dolara mesečno
refundaciju putnih troškova – u zavisnosti od dužine boravka u programu, na kraju dobijate bonus sa kojim možete pokriti deo ili celi iznos troškova povratne avio karte
kontinuirana podrška tokom celog trajanja programa – podrška 24/7
Dužnosti kandidata su da se druže, organizuju aktivnosti, razgovaraju sa najmlađim članom porodice na engleskom jeziku. Tokom trajanja projekta strogo je zabranjeno obavljanje bilo kakvog dodatnog posla!

Važna napomena

Prvi korak za rezervaciju mesta je da ispunite formular. Posle toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspešno prijavili i uputstva za naredne korake, tako da OBAVEZNO proverite inbox mejla kao i spam.

 

Više informacija potražite na linku.

 

 

(Visited 197 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments