Upiši Ekonomski fakultet u Mostaru!

18 jun

Ekonomski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru objavio je konkurs za upis studenata u prvu godinu studija prvog ciklusa!

Ekonomski fakultet Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru je visokoobrazovna institucija koja nudi kvalitetno obrazovanje, stručnost profesora i brojne mogućnosti za razvoj karijere. Naš cilj je pružiti Vam sve potrebne vještine i znanja koja će Vam pomoći da postignete uspjeh u ekonomskom sektoru.

Prednosti studiranja na Ekonomskom fakultetu Univerziteta “Džemal Bijedić” su:

📚 Ekonomski fakultet nudi inoviran nastavni plan i program te dva novokoncipirana studijska smjera:
⚫ Finansije i računovodstvo
⚫ Marketing i menadžment

🌍 Međunarodna saradnja – Imamo uspostavljene veze s prestižnim univerzitetima širom svijeta, što Vam pruža mogućnost za razmjenu studenata i stručnu praksu u inostranstvu.

💼 Praktična iskustva – Fokusiramo se na praktičnu primjenu teorije, pružajući Vam mogućnost da steknete dragocjeno iskustvo kroz praksu kod renomiranih kompanija i institucija. Na posljednjoj godini studija, studenti su obavezni obaviti studentsku praksu.

🌟 Mogućnosti za karijeru – S obzirom na sve veću složenost globalnog poslovnog okruženja, potreba za ekonomistima raste. Kompanije, organizacije i vlade traže stručnjake koji mogu analizirati tržišne trendove, predviđati ekonomske promjene, upravljati finansijama i donositi informirane poslovne odluke.

🎓 Diplomirani studenti našeg fakulteta imaju odlične šanse za zapošljavanje u različitim sektorima, kao i mogućnost daljeg napredovanja i razvoja karijere.

🔗 Detalji konkursa mogu se pronaći na našoj zvaničnoj web stranici 

(Visited 21 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments