UNSA: raspisan konkurs za razmjenu na Univerzitetu Balearskih ostrva u Španiji

27 nov
Rok prijave 10.01.2020

U okviru ERASMUS+ programa otvoren je konkurs za međunarodnu mobilnost na partnerskom univerzitetu:

  • Institucija: Univerzitet Baleraskih ostrva
  • Država: Španija
  • Erasmus kod: E PALMA01
  • Period boravka: zimski semestar akademske 2020/2021. godine.

NAPOMENA: zbog određenih tehničkih nemogućnosti za implementaciju studentske mobilnosti u ljetnom semestru 2019/2020. godine, postojeći konkurs se poništava i otvara novi (ispod) za zimski semestar akademske 2020/2021. godine (za studente).

Ko se može prijaviti?

Studenti Univerziteta u Sarajevu: Bachelor (studenti prve godine se ne mogu prijaviti) i Master

Napomena: studenti koji se prijavljuju na ovaj konkurs moraju biti upisani u tekućoj akademskoj godini te imati status studenta u narednoj akademskoj godini kada je predviđena mobilnost (u slučaju da se radi o studentima završnih godina, moraju kontaktirati univerzitet na koji se prijavljuju kako bi dobili dopuštenje da se mogu “uslovno” prijaviti).

Tematske oblasti: jezici, društvene nauke, biznis i administracija ,ICTS, inžinjering.

Više informacija o dostupnim ugovorenim oblastima možete naći na linku.

Iznos stipendije: 850,00 EUR x 5 mjeseci, putni troškovi do iznosa 275,00 EUR

PRIJAVA:

Zainteresovani kandidati koji ispunjavaju kriterije potrebno je da prikupe traženu i kompletiranu dokumentaciju (navedenu ispod) i dostave je putem emaila na [email protected] do 10.01.2020. godine do 15:00h. Tražene dokumente dostavljate u PDF formatu.

U predmetu emaila (subject) potrebno je nasloviti o čemu se radi: prijava na konkurs za (naziv univerziteta i mobilnost), a u tekstu emaila navedite listu dokumenata koje dostavljate. Nakon dostavljenog emaila (prijave), u roku od 24h radnog dana biste trebali dobiti potvrdu da je vaš email sa prijavom uredno primljen. Ukoliko ne dobijete ovu poruku, kontaktirajte Službu za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu.

Dokumenti koje dostavljate: nominacijsko pismo, ugovor o učenju, prepis ocjena, dokaz o poznavanju stranog jezika, skeniranu stranicu pasoša, životopis (CV)

Detaljnije informacije pronađite OVDJE.

(Visited 171 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments