Univerzitet Džemal Bijedić, Mostar: Prilika za razmjenu na Univerzitetu u Saarlandu

12 nov
Rok prijave 26.11.2019

Konkurs je raspisan za ljetni semestar 2019/20. godine,a nominovati se mogu samo redovno upisani studenti kao i stalno uposleno nastavno osoblje najmanje u zvanju docenta.

Oblasti za koje je moguće aplicirati su engleski jezik, njemački jezik i pravo. Kvota za studente je 1.

Zainteresovani studenti koji žele da ostvare razmjenu na Univerzitetu u Saralandu treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju mailom namjere isključivo na [email protected].

Mail namjere za studente uključuje sljedeće dokumente: prijedlog ugovora o učenju potpisan od strane fakultetskog koordinatora, dokaz o znanju engleskog jezika, pismo motivacije (na engleskom jeziku), potvrda o prosjeku, sken pasoša i Europass CV (na engleskom jeziku).

Lista fakultetskih koordinatora Univerziteta je dostupna ovdje.

Svi zainteresovano nastavno osoblje koji žele da ostvare razmjenu na Univerzitetu u Saralandu treba da se jave u Kancelariju za međunarodnu saradnju mailom namjere isključivo na [email protected].

Mail namjere za nastavno osoblje uključuje sljedeće dokumente: plan aktivnosti, pismo motivacije (na engleskom jeziku) dokaz o poznavanju engleskog jezika i Europass CV (na engleskom jeziku).

Svi dokumenti se šalju elektronskim putem u PDF formatu do 26.11.2019. godine.

Više informacija možete naći na linku.

(Visited 55 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments