„Umrežavanjem do održivosti biznisa mladih preduzetnika“

5 jul

Institut za razvoj mladih KULT Vas poziva na učešće u okruglom stolu pod nazivom „Umrežavanjem do održivosti biznisa mladih preduzetnika“, koji će biti održan 5. jula 2022. godine (utorak), sa početkom u 10.00 sati u hotelu “Mostar” u Mostaru.

Okrugli stol je zamišljen kao susret i prilika za razmjenu znanja, iskustava i ideja, te umrežavanje mladih preduzetnika koji su pokrenuli i vode vlastiti biznis. Mladi preduzetnici će sa učesnicima podijeliti priče o svom preduzetničkom putu pri pokretanju biznisa, ali posebno staviti naglasak na izazove sa kojima se sada susreću u vođenju tih biznisa i radu na njihovoj dugoročnoj održivosti. Konstruktivnom dijalogu o tome kako unaprijediti poslovni ambijent za mlade ljude spremne na preduzetničke poduhvate u BiH će doprinijeti i relevantni predstavnici institucija vlasti, akademskog, privrednog i nevladinog sektora.

Institut za razvoj mladih KULT organizira ovaj okrugli stol u okviru inicijative Networking Young Entrepreneurs unutar projekta EU4Business koji finansiraju Evropska unija i Vlada SR Njemačke.

Prijavu možete izvršiti putem linka: https://s.mladi.org/okrugli_stol_mostar

Više informacija možete dobiti putem maila [email protected].

(Visited 87 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments