Uloga Instagrama u promociji turizma

3 feb

Instagram je definitivno jedna od najpopularnija društvena mreža posebno kad je reč o generaciji milenijalaca.Instagram nije samo platforma na kojoj se objavljuju fotografije, već je postao omiljeno mesto poslovnih subjekata. Naše istraživanje je pokazalo da preko 80% malih i srednjih preduzeća u turizmu u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini planirani da nastavi i unapredi njegovu upotrebu u narednom periodu. Upravo zato smo rešili da poslednju onlajn radionicu posvetimo Instagramu u turizmu.

Link za prijavu https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_WhzGh8luSMu1Iu9GKlRGww

Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati 04. februara u 18:00h. Učešće je potpuno besplatno!Na radionici posvećenoj Instagramu u turizmu ćete saznati i naučiti kako se podešava Instagram business page, koje sve vrste objava možemo koristiti u cilju promocije svog biznisa, kako se koristi opcija hešteg i na koji način se kreiraju sponzorisane objave na Instagramu.

Predavanje će vam dodatno pružiti i konkretna znanja i veštine iz oblasti nastupa i reklamiranja na Facebook Ads platformi (FB Business manager) koja se koristi i za oglašavanje na Instagramu.Sve odgovore i informacije o Instagramu dobićete od Marine Ugrinić, Social media menadžerke u ICT Hub-u. Marina poseduje bogato iskustvo u oblasti komunikacija, odnosa sa javnošću, digitalnog marketinga i upravljanjem projektima u raznim sektorima, a kao jedan od svojih najistaknutijih kvaliteta u radu ističe veštu transformaciju komunikacijske infrastrukture.Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

FB event

(Visited 69 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments