Udruženje poljoprivrednih proizvođača- mljekara Republike Srpske poziva vas na obuku

13 avg
Rok prijave 15.08.2019

Udruženje poljoprivrednih proizvođača – mljekara Republike Srpske u narednom periodu planira da svoj rad i aktivnosti približi aktuelnostima na polju podrške poljoprivrednoj proizvodnji, a posebno u svjetlu otvaranja predpristupnih fondova EU za razvoj poljoprivrede. 

Udruženje broji preko 600 članova i veliki broj njih planira dalje da se razvija i širi, a jedna od mogućnosti upravo su predpristupni fondovi EU i drugi fondovi za razvoj poljoprivrede gdje je stručan projekat neophodan za dobijanje ovih sredstava.

U tom kontekstu, planiramo da uvežemo mlade inženjere iz oblasti poljoprivrede (stočarstvo i ratarstvo) i diplomirane ekonomiste sposobne i voljne da pišu projekte za naše farmere.

S toga pozivamo sve mlade inženjere iz oblasti poljoprivrede (stočarstvo i ratarstvo) – ukupno 5 lica i diplomirane ekonomiste – ukupno 3 lica da se prijave za besplatnu obuku koju će Udruženje organizovati, a u vezi pisanja projekata.

Kandidati koji uspješno prođu obuku će imati priliku da pišu projekte za udruženje, a troškovi angažmana bi se nadoknadili konsultantu u iznosu od 7% vrijednosti projekta. Riječ je o povremenom angažmanu, kroz ugovor o dijelu, a ne o stalnom zaposlenju.

Prijave se primaju na mejl: [email protected] do 15.08.2019.godine. 

Uslovi: uzrast do 35 godina i završen poljoprivredni (smjerovi: stočarstvo i ratarstvo) odnosno ekonomski fakultet i aktivno znanje engleskog jezika. Naravno dobrodošli su kandidati sa većim stepenom obrazovanja (M.Sc. ili Ph.D.).

Uz prijavu poslati:

  1. skeniranu diplomu,
  2. motivacioni dopis na jednoj stranici 1,5 prored, fond 12 u Times New Roman, u kojem je obrazloženo zašto kandidat ima želju da se uključi u rad Udruženja i
  3. CV – najviše na dvije stranice sa slikom u gornjem desnom uglu.

Više informacija ovdje.

(Visited 51 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Merima Telarević