Udruženje “Mali heroji” vas poziva na radionicu sa temom “Značaj motorike za uspješnu inkluziju djece”

24 maj
Rok prijave 29.05.2024

Pred vama je tema kroz koju ćemo obraditi i prikazati načine na koje možemo poboljšati inkluziju djece sa smetnjama u razvoju kroz razvoj opštih motornih vještina djeteta. Čučanj, skok, penjanje i silazak uz/niz stepenice, kretanje kroz prostorije i usvajanje vještina koje su neizostavan dio svakodnevnih životnih aktivnosti i vještine koje su od velikog značaja za inkluziju.

Boris Pozder je osnivač centra za motoriku Pozder i defektolog sa višegodišnjim iskustvom. On će 03.06.2024.godine u hotelu “Courtyard by Marriott” sa početkom u 14h podijeliti sa nama višegodišnje iskustvo i najbolje primjere iz prakse. Govoriće o značaju, preduslovima i načinima kako na efikasan način doprinjeti razvoju osnovnih motornih vještina a samim tim i kako olakšati inkluziju dece.

Radionica je namenjena RODITELJIMA, TERAPEUTIMA, STUDENTIMA..Tu smo da pružimo našu perspektivu i načine djelovanja za koje se nadamo da će svima biti od koristi u trenutnom ili budućem radu. Pored radionice Boris produžava svoj boravak na dodatna 2 dana kako bi omogućio roditeljima i procjenu djece.

Za prijave radionice kao i za procjenu pozovite na br. 061/537-374 do 29.05.2024.godine. (Radionica kao i procjena su besplatne stim da je broj mjesta ograničen)

(Visited 69 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments