Učite iz iskustva najvećih stručnjaka komunikacijske industrije: Prijavite se na Woman.Comm Rising star akademiju

14 maj
Rok prijave 22.05.2023

Nakon niza uspješnih projekata koje su implementirali u proteklom periodu, Woman.Comm Club pokreće jedinstven program edukacije Woman.Comm Rising star akademiju. Program ima za cilj podržati i ohrabriti mlade članice kluba kao i sve zaljubljenice u komunikacijsku industriju te im omogućiti umrežavanje, razvoj i sticanje novih praktičnih znanja.

Woman.Comm Rising star akademija održat će se u prostorijama Homework Hub-a u periodu od 30.05. do 22.09. 2023. Tokom programa polaznice će imati jedinstvenu priliku učiti o različitim alatima marketinga, videa, fotografije, javnog nastupa do medija i PR-a od stručnjakinja i iskusnih profesionalaca komunikacijske industrije, te raditi na projektu uz mentorstvo uglednih pojedinaca iz ove industrije.

„Program će pružiti priliku za stjecanje praktičnog iskustva kroz rad na projektima, sudjelovanje u radionicama i predavanjima te stvaranje veza s drugim polaznicima i stručnjacima u industriji. Cilj akademije je da ponudi jedan drugačiji pristup učenja kroz iskustvo seniora ove industrije a samim time i prilagodbu novim trendovima i vizijama koju imaju mladi u ovoj industriji. Pobjednicima natjecanja u sklopu projekta osigurali smo i novčanu nagradu kao dodatni poticaj u radu i učenju “, ističe Irena Miličević Vukoja, direktorica WOMAN.COMM CLUBA.

Prijave su otvorene do 22. maja 2023. godine, a program počinje 30. maja 2023. godine.

Broj polaznika je ograničen a partneri projekta AlmaRas i NLB Banka su omogućili besplatno učešće za 10 mladih studentica i komunikatorica, zaposlenih u kompanijama ili agencijama, koje žele svoje znanje podići na veći nivo.

„Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web stranice, gdje će pronaći sve potrebne informacije o programu, predavačima i uvjetima prijave“, dodaje Miličević Vukoja.

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments