Učestvuj u snimanju filma o mladima – poziv za učesnike/ce iz Kiseljaka

24 aug
Slika može predstavljati jedna ili više osoba i tekst koji navodi 'YOR BOARD Schweizerische Eidgenossenschaft Confédération suisse Confederazione Svizzera Confederaziun svizra Poziv za učesnike/ce iz Kiseljaka Učestvuj u snimanju filma O mladima 10.09.2022. UMJETNOST OSTAJE'
Vrijeme je da glumački talenti 🎭 mladih iz Kiseljaka budu viđeni pred kamerama na daskama koje život znače i u filmu 🎬 o odlasku mladih iz BiH.
👉Čak iako misliš da ti gluma nije jača strana, pripremili smo trening koji će ti pomoći da naučiš, družiš se, opustiš pred kamerama i saznaš da je možda baš ovo tvoj prvi korak 😊 da pokažeš šta znaš i istovremeno doprineseš povećanju svijesti o problemu odlaska mladih.
📲 Čekamo te u 📍 Kiseljaku 10. septembra, tvoje je samo da se prijaviš na https://www.proni.ba/…/poziv-za-mlade-iz-kiseljaka…/, poneseš dobru energiju i sve ostalo prepustiš nama. 😍
Trening se realizuje u okviru projekta ,,Umjetnost ostaje/Art remains” koji sprovodi Youth Advisory Board pri Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini 🇨🇭 🇧🇦, u saradnji sa PRONI Centrom za omladinski razvoj i JU Centar kulture i mladih Općine Centar Sarajevo Sarajevo, a podržava Ambasada Švicarske u Bosni i Hercegovini.
(Visited 210 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments