U toku prijave: Budite dio prvog Banjalučkog karnevala

26 mar
Rok prijave 31.03.2022

Pridružite se i učestvujte na prvom Banjalučkom karnevalu, koji će u našem gradu biti održan 16. aprila u okviru „Banjalučkog proljeća“, a prijave za učešće otvorene su do kraja marta.

Pozivamo sve banjalučke vrtiće, osnovne i srednje škole, studente, sportsko-rekreativne i plesne klubove da iskoriste priliku da pokažu svoju kreativnost, ali i da se dobro zabave u fenomenalnoj atmosferi Banjalučkog karnevala i do sada najvećeg „Banjalučkog proljeća“.

Tema karnevala je Banja Luka i sve ono što vas asocira na grad na Vrbasu, kao i zaštita i očuvanje životne sredine, pa je u skladu sa realizacijom projekta „Čisto lice grada“ zamišljeno da maske i kostimi budu izrađeni od recikliranog materijala.

Očekuju vas sjajna atmosfera, mnogo smijeha, druženja, pjesme i dobre zabave, a ljepota, raznolikost i šarolikost plesnih kostima svakako će uljepšati ovaj jedinstveni događaj, a one koji izrade najkreativnije kostime na ovu temu očekuju i vrijedne nagrade.

Pridružite se, iskažite svoju kreativnost – ujedno doprinesite svom gradu i osvojite nagradno putovanje na karnevale u našem regionu.

Prijave je potrebno dostaviti na imejl adresu [email protected] do srijede 30. marta, kako bi se blagovremeno započelo sa pripremama. Kontakt osoba za detaljnije informacije je Sunčica Laguza, predsjednica Centra „MIS“, na broj telefona 065/892-315.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments