U susret Međunarodnom danu darivanja knjiga – GIVE ONE, GET ONE‼️

12 feb
Rok prijave 13.02.2024

Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, koji se obilježava 14. februara, Centar za međunarodnu saradnju EFSA – SEBS International Office organizuje razmjenu knjiga na Fakultetu u periodu od 7. do 13. februara 2024. godine.

Povodom Međunarodnog dana darivanja knjiga, koji se obilježava 14. februara, Centar za međunarodnu saradnju EFSA – SEBS International Office organizuje razmjenu knjiga na Fakultetu u periodu od 7. do 13. februara 2024. godine.

Kako se ovim međunarodnim volenterskim Projektom želi potaći javnost na ljubav prema čitanju i darivanju, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane studente i studentice, kao i zaposlenike Fakulteta, da budu dio razmjene, a voljni su darovati knjigu koju su pročitali.

U razmjeni možete učestvovati na način da knjigu koju ste spremni pokloniti, dostavite u Ured za odnose s javnošću EFSA (kabinet br. 12, prizemlje EFSA) do 13. februara, radnim danima od 8 do 16 sati, sa notes stikerom na kojem ćete u 2 do 3 rečenice opisati knjigu koju poklanjate.

Završetak darivanja predviđen je za 14. februar, kada će u auli Fakulteta biti izložene na štandu poklonjene knjige, sa kojeg ćete moći uzeti onu koju želite za sebe i time postati dio ovog velikog i značajnog Projekta.

Radujemo se vašem učešću i knjigama koje ste spremni da darujete. Hvala!

(Visited 43 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments