TWAS-SN BOSE postdiplomski stipendijski program

5 jun
Rok prijave 31.07.2020

TVAS I S.N. Nacionalni centar za osnovne nauke Bose iz Kolkute U Indiji, nude stipendije mladim naučnicima iz zemalja u razvoju koji žele da istražuju na doktorskim studijama fizičkih nauka.

OBLAST:

Nauka

OPIS

S.N. Bose omogućava mjesečni džeparac koji prekriva troškove života I hranu. Džeparac ne može da se konvertuje u stranu valutu. Takođe, stipendisti imaju besplatan smještaj na kampu. Mjesečni džeparac ne pokriva veliko zdrastveno osiguranje međutim, Centar daje doprinos za medicinsku šemu. Koristi se djelimična nadoknada ljekarskih naknada, ljekova i / ili troškova hospitalizacije ako postoje, ali samo za troškove nastale u Kalkuti. Struktura nadoknade je u skladu sa zdravstvenom šemom centralne vlade (CGHS) vlade Indije. Bitno je naglasiti da svi koji su u sklopu SN Bose-TWAS programa moraju imati sopstveno zdrastveno osiguranje prije učlanjenja u program, da bi pokrili medicinske hitnoće.

USLOVI

Kandidati za ovu stipendiju moraju ispoštovati sledeće kriterijume: da bude maksimalno star 35 godina na dan 31. decembra godine za prijavu, biti državljani zemalja u razvoju (osim Indije), ne smije imati nikakvu vizu za privremeni ili stalni boravak u Indiji ili bilo kojoj razvijenoj zemlji; biti magistrant fizike, matematike ili fizičke hemije. Mora da je završio najmanje 5 godina dodiplomskog i postdiplomskog studija na priznatom univerzitetu ili institutu.

NAČIN PRIJAVE

Prijavu možete popuniti na datom linku: http://onlineforms.twas.org/apply/133

Rok za prijavu:

31.07.2020.

Više informacija: https://twas.org/…/twas-sn-bose-postgraduate-fellowship…

(Visited 92 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments