Turistička zajednica KS raspisala javni poziv za promociju brenda “Visit Sarajevo”

17 dec
Rok prijave 27.12.2021

Turistička zajednica Kantona Sarajevo raspisala je javni poziv za promociju brenda “Visit Sarajevo” kroz sport, s ciljem povezivanja turizma i sporta kroz realizaciju sportskih projekata, takmičenja, ličnim sportskim angažmanom i sportskim outdoor aktivnostima tokom 2022. godine.

Na ovaj poziv za dodjelu bespovratnih finansijskih sredstava mogu se prijaviti sportski klubovi, sportska društva, sportska udruženja, sportski savezi, sportisti pojedinci i druga pravna lica iz oblasti sporta.

– Turististička zajednica KS prepoznala je važnost sporta i sportskih uspjeha u promociji turizma te pruža podršku vrhnuskim i kvalitetnim sportskim kolektivima i pojedincima, imajući u vidu činjenicu da su naši sportski klubovi i sportisti sa svojim kontinuiranim, odličnim rezultatima najbolji promotori i utiču na stvaranje pozitivnog imidža o Sarajevu – saopšteno je iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo.
U cilju jačanja prepoznatljivosti i vidljivosti brenda “Visit Sarajevo” i podizanja kvalitete sportskih nastupa, Turistička zajednica KS poziva vrhunske sportiste da zajedno postižemo nove uspjehe i ostvarujemo zacrtane planove.

Prijava na javni poziv se vrši putem obrasca prijave koji se može preuzeti na službenoj web stranici Turističke zajednice Kantona Sarajevo, u rubrici javni pozivi.

Javni poziv je otvoren do 27. decembra 2021. godine.

(Visited 94 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments