Tromjesečni program stipendiranja Međunarodnog oftalmološkog savjeta

24 jan
Rok prijave 31.03.2020

Međunarodni oftalmološki savjet objavljuje poziv za program stipendiranja namijenjen perspektivnim mladim oftalmolozima iz zemalja u razvoju. Cilj programa je da omogući stipendistima unapređenje praktičnih vještina i širenje vidika u oblasti oftalomogije.

OBLAST:

Oftalmologija.

OPIS

Iznos stipendije je najviše 6000 dolara, a dodjeljuje se za period od tri mjeseca. Stipendija omogućava kandidatima da steknu nova znanja i vještine u inostranstvu i da ih nakon završetka programa primijene u svojim zemljama u cilju očuvanja i popravljanja vida. Svake godine se dodjeljuje između 60 i 90 stipendija. Stipendije se dodjeljuju dva puta godišnje, krajem marta i krajem septembra. Za prvi rok, očekivani početak je u oktobru, a za drugi januar sljedeće godine.

USLOVI

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta iako prednost imaju kandidati iz zemalja članica savjeta. Kandidati moraju biti mlađi od 40 godina i imati položen specijalistički test iz oftalmologije. Osim toga, poželjno je da su kandidati položili jedan ili više testova Međunarodnog oftalmološkog savjeta. Potrebno je dobro znanje jezika zemlje u kojoj kandidat želi da učestvuje u programu.

NAČIN PRIJAVE

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu na: http://icoph.org/refocusing…/fellowships/how_to_apply.html.

ROK ZA PRIJAVU:

31. mart 2020. godine

Detaljnije: http://www.icoph.org/…/fellowships_more_information….

(Visited 87 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments