Trgovac i poslužilac na odjelu gotovih jela i delikatesa – OGLASI ZA POSAO

3 jan

ZA TRGOVCE

Potrebne kvalifikacije:

  • srednja stručna sprema
  • osmijeh, ljubaznost i posvećenost kupcu
  • dobre komunikacione sposobnosti
  • spretnost, brzinu i pedantnost u radu
  • poznavanje robe široke potrošnje
  • orijentisanost ka timu i izraženu fleksibilnost u radu
  • poželjno iskustvo u trgovini

ZA POSLUŽIOCE NA ODJELU GOTOVIH JELA (PEČENJARA) i ODJELU DELIKATESA

Potrebne kvalifikacije:

  • srednja stručna sprema
  • osnovne kulinarske sposobnosti (potrebne za odjel gotovih jela)
  • urednost i pedantnost u radu
  • izražena kreativnost
  • sposobnost za rad u timu i dinamičnom okruženju
  • preciznost, spretnost i brzinu u radu
  • osmijeh, ljubaznost i posvećenost kupcu
  • orijentisanost ka timu i izraženu fleksibilnost u radu
  • poželjno iskustvo na odjelu gotovih jela ili u ugostiteljstvu – restoranu/kuhinji (za odjel gotovih jela)
  • poželjno iskustvo u radu na bijelim linijama – delikates, mliječno, frižideri (za odjel delikatesa)
(Visited 11 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments