Trening za članice Mreže za izgradnju mira: Korištenje socijalnih mreža u svrhu promocije rada OCD i cyber security

9 apr
Rok prijave 14.04.2024

ŠTA NUDIMO?

Nudimo trening iz oblasti Korištenje socijalnih mreža u svrhu promocije rada OCD i cyber security.

Trening uključuje predstavljanje teorijskog dijela (informacijskog dijela o oblasti, konkretne primjere iz prakse), te prenos praktičnih znanja i vještina o primjeni metoda i alata potrebnih za korištenje socijalnih mreža za bolju vidljivost organizacija civilnog društva.

KADA?

Grupni trening uživo će trajati dva dana i održati se 23. i 24. aprila 2024. godine u hotelu Hollywood u Sarajevu.

Udruženje Mreža za izgradnju mira pokriva troškove smještaja, hrane, osvježenja, kao i putne troškove učesnika_ca. Broj učesnika je ograničen na maksimalno 18, a svi koji se prijave će dobiti povratnu informaciju o statusu prijave.

Trening se bazira na interaktivnom pristupu koji podrazumijeva aktivan angažman učesnika_ca realiziran kroz plenum diskusiju, te grupne i individualne vježbe.

ZAŠTO?

Razumijevanje svih aspekata rada Mreže i dobrobiti koje ona donosi članicama, izazovi i prilike za unaprijeđenje, te osnaživanje članica kroz edukaciju o korištenju društvenih mreža, bitan su aspekt razvoja članica.

Zbog toga smo kreirali poseban program prilagođen potrebama Mreže za izgradnju mira i njenih članica koji će im omogućiti da unaprijede svoja znanja i vještine i osnaže svoju ulogu u Mreži.

Učesnici_ce koji_e uspješno kompletiraju trening svojim aktivnim angažmanom,  dobit će na kraju certifikate.

KOME?

Trening je namijenjen članicama Mreže za izgradnju mira, odnosno njihovim uposlenicima_cama. Na grupnom treningu uživo može prisustvovati jedna osoba iz organizacije.

Prednost imaju članice/organizacije koje do sada nisu učestvovale na treninzima mentorske podrške članicama.

KAKO SE REGISTROVATI?

Prijavite se putem online obrasca klikom na link.

ROK ZA PRIJAVE

Prijaviti se možete do 14.04.2024. godine do 23:59h.

Trening za članice Mreže za izgradnju mira sprovodi se u sklopu Snaga lokalnog, petogodišnjeg projekta Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) koja radi na osnaživanju lokalnih zajednica. Više informacija dostupno je na stranici www.snagalokalnog.ba

(Visited 60 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments