Tražite li načine kako raditi manje, a zarađivati više? Ovo je radionica za vas

15 maj

Tražite li načine kako raditi manje, a zarađivati više? Prodajete usluge i određivanje cijene vam stvara najveću glavobolju? Želite svoj biznis odvesti na sljedeći nivou, ali nemate strategiju kako?

 

U današnje vrijeme, mnogi poduzetnici se suočavaju s problemom “Radim previše, a ne zarađujem dovoljno”. Upravo na toj temi fokusirat će se jednodnevna radionica pod nazivom “Next level business” koja će se održati u Sarajevu, 20. maja 2023. godine, u Pino Nature Hotelu na Trebeviću.

 

Ova radionica je posebno dizajnirana za poduzetnike koji vode mala i srednja poduzeća. Predavači radionice, Amir Mulalić, Ajla Mulalić i Jasmin Bešić, imaju višegodišnje iskustvo u području poslovanja i pomoći će polaznicima da jasno procijene trenutno stanje svog poslovanja, identificiraju ključne izazove i prilike i izgrade strategiju za daljnji razvoj poslovanja.

 

U prvom dijelu radionice, polaznicima će biti pružena prilika da analiziraju svoje poslovanje i jasno vide na kojem se nivou razvoja nalaze. Na temelju saznanja, zajedno ćemo razviti strategiju rasta poslovanja, a raspravljat ćemo i o cijenama te o tome kako ih pravilno postaviti i povećati.

 

“Prvi dio radionice će biti sigurno transformacijski i nešto što će napraviti WOW efekat za učesnike. Samo prvi dio radionice vrijedi dolaska i finansijske investicije. Znamo da je svaka investicija u biznis važna i da je svakom poduzetniku važno da se ta investicija isplati. Zato smo uveli 100% money back garanciju koja se može iskoristiti do kraja polovine radionice. Ako u prvom dijelu ne budete kao klijent vidjeli korist za sebe, vraćamo novac nazad, bez komentara”, kaže Amir Mulalić, Invision biznis konsultant.

 

U drugom dijelu radionice, fokus će biti na izradi strategije za bolji način poslovanja. Također, naučit će kako postaviti cijene i kako ih povećati na bezbolan način.

 

Ova radionica je posebno korisna za sve poduzetnike koji se bave uslugama, vode biznis manje od pet godina, samostalno ili sa manjim timom do 10 zaposlenih.

 

“Raditi puno, a zarađivati malo je bila naša realnost nekoliko godina. Pokretanje consulting i coaching agencije sa vrlo specifičnim radom je za naše podneblje bio pravi izazov. Uz sve izazove, došlo je i vrijeme korone kad se nisu radili nikakvi eventi. Bili smo prisiljeni naći rješenja u vrlo kratkom vremenu kako razvijati biznis, a da to bude provjereno rješenje. Zato smo učili od svjetskih učitelja poput Tony Robbinsa i Vishena iz Mindvalley-a kako bismo pomogli sebi, a onda se to znanje kao domino efekat počelo proslijeđivati dalje našim klijentima”, kaže Ajla Mulalić, direktorica Invision Consultinga.

 

Invision radionice i edukacije su već godinama poznate po praktičnim vježbama i interakciji. Na ovoj radionici poduzetnici iz različitih branši će podijeliti svoje iskustvo i na taj način sigurno inspirisati druge.

 

“Ova radionica je idealna prilika za učenje i razvoj vještina u procesu formiranja cijena kako biste optimizirali svoj posao i postigli bolje poslovne rezultate. Pridružite nam se i budite korak ispred svoje konkurencije”, rekao je gost predavač, Jasmin Bešić.

Za sve Akta.ba korisnike osigurali smo popust na ulaznice. Sa kodom AKTA10 imate 10% popusta.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments