Tražimo glavnog organizatora i novi Organizacioni odbor za Školu programiranja!

3 apr
Rok prijave 06.04.2024

Plus Ultra Škola programiranja treba novu kreativnu snagu za svoj Organizacioni odbor! Bez obzira na vaše prethodno iskustvo, nudimo obuku i podršku za sve pozicije:

  1. Koordinator za ljudske resurse (HR): Ako vam se sviđa ideja komunikacije s našim učesnicima i tutorima, pridružite se i pomozite nam stvoriti nezaboravno iskustvo za sve!
  2. Koordinator za odnose s javnošću (PR): Uživate li u stvaranju maštovitih kampanja i zgradnji našeg brenda u očima javnosti? Pridružite nam se već na sljedećoj kampanji!
  3. Koordinator za grafički dizajn i vizualni identitet: Ako je dizajn vaša strast i želite doprinijeti vizualnom identitetu našeg projekta, pridružite se našem timu i ostavite svoj trag na našim materijalima!
  4. Koordinator za prikupljanje sredstava (FR): Jeste li spremni stvarati partnerstva s IT kompanijama i osigurati resurse za naše projekte? Pridružite nam se, i zajedno ćemo postići velike ciljeve!
  5. Glavni organizator: Ako ste prirodni vođa i spremni koordinisati tim za uspjeh našeg projekta, pridružite nam se, i zajedno ćemo postići nevjerojatne stvari!

 

Prijavite se do 06.04. 2024. putem linka i postanite dio tima koji mijenja svijet kroz IT obrazovanje!

(Visited 42 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments