Tematski bilten “Digitalna transformacija – Putokaz za eBudućnost” 24. novembra na eKapiji

9 nov
Rok prijave 24.11.2022

Opstanka i napretka biznisa u 21. vijeku nema bez digitalne transformacije, i to je sada već svima jasno. Ako je pandemija išta dobro donijela svijetu, onda je to činjenica da je ubrzala digitalizaciju za nekoliko godina.

Vještačka inteligencija, robotika, cloud, Internet stvari, pametno upravljanje podacima – termini su koji su ušli u svakodnevni rječnik. Sve više domaćih kompanija stiče dragocjena iskustva iz oblasti IT trendova koji su osvojili svijet, poput kriptovaluta, blockchaina, gejming industrije. Virtuelne kancelarije više nisu novost, rad na daljinu donio je nove zakonitosti, digitalni marketing je sve prisutniji, a sajber bezbjednost sve važnija.

Kako odgovoriti na izazove modernog doba, koji je najbolji način za uštedu resursa i optimizaciju poslovanja, zašto su nove tehnologije najbolji saveznik u povećanju produktivnosti i profitabilnosti – neke su od tema kojima ćemo se baviti u biltenu “Digitalna transformacija – Putokaz za eBudućnost” koji pripremamo u saradnji sa kompanijom MasterCard i koji će biti objavljen 24. novembra.

Razgovaraćemo sa relevantnim sagovornicima iz ove oblasti – od državnih struktura, do predstavnika kompanija koje su shvatile važnost digitalne transformacije. Zajedno sa njima pokazaćemo pametna rješenja i inovativne tehnologije koji su tu da olakšaju poslovanje, ali i da nas sačuvaju od bezbjednosnih rizika. Predstavićemo rješenja za pametne fabrike i kuće, saznati kako se posao može optimizovati i automatizovati zahvaljujući digitalizaciji i vidjeti kako izgleda industrija budućnosti.

Svoje viđenje ovih tema i konkretna rješenja i proizvode ponudiće nam kompanije: MasterCard (sponzor izdanja), Asseco, Epson, HiCad, Things Solver, Printec, Enel PS, PlanRadar, Aigo Business System, Lotus flare, Topomatik, Logosoft, Estuar, Metronik…

Pozivamo vas da nam se pridružite. Pišite nam na [email protected] ukoliko želite da budete dio našeg Tematskog biltena, a svakako nam pošaljite i vaše predloge i sugestije kako bismo ovu temu predstavili što kvalitetnije.

Izdanja ranijih tematskih biltena pročitajte OVDJE.

(Visited 46 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments