Teleperformance BiH organizuje dane otvorenih vrata u SCC-u, posao možete dobiti odmah

10 maj

Teleperformance, vodeća kompanija i globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške prema više od 1.000 poznatih svjetskih i renomiranih kompanija, sa ukupno 460 ureda u preko 80 zemalja i preko 420.000 uposlenika u svijetu, otvara vam svoja vrata u Sarajevu.

Teleperformance već uspješno posluje u Sarajevu i Tuzli, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 900 uposlenika u protekle 3 godine.

Teleperformance BiH organizuje 13. i 14. maja (subota i nedjelja) dane otvorenih vrata u napoznatijem shopping centru u Sarajevu SCC (Sarajevo City Center) u periodu od 10 do 18h.

Upoznajte Teleperformance, obavite razgovor i ako je vaš njemački na odgovarajućem nivou dobit ćete ponudu za posao na licu mjesta.

Zaposlite se u Teleperformance BiH i izaberite poklon dobrodošlice: Tablet, Apple Air Pods, GoPro

Teleperformance BiH trenutno je u potrazi za preko 50 agenata u korisničkoj podršci za neke od svojih najvećih svjetskih klijenata. Svi zainteresovani imaju mogućnost rada iz ureda ili od kuće. Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Sarajevu i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

https://youtu.be/4VF94UufF64

Šta nudi Teleperformance?

Plaćenu obuku, visoki standardi poslovanja, privlačna plata iznad prosjeka, ugovor o radu, dugoročan radni angažman s mogućnostima napredovanja, samo su neki od razloga zbog kojih se Telepreformance BiH izdvaja kao atraktivan i pouzdan poslodavac.

Teleperformance BiH je četiri godine za redom najpoželjniji poslodavac u BPO Sektoru u BiH prema istraživanju portala MojPosao.ba. Također je dvije godine za redom dobitnik svjetski prizantog certifikata Great Place To Work koji mjeri zadovoljstvo zaposlenih u kompaniji.

Kompanija posluje po izuzetno savremenim tehnološkim i sigurnosnim svjetskim trendovima te nudi veoma atraktivne uslove za rad u ovoj branši i replicira iste ravnopravne vrijednosti i kulturu koje njeguju u drugim zemljama, a koja uvijek stavlja zadovoljstvo uposlenika na prvo mjesto kao osnovni preduslov uspješnog poslovanja.

Upravo to je razlog zbog kojeg smatraju da je izuzetno važno kontinuirano ulagati u svoje uposlenike, pa tako kroz intenzivnu obuku od strane iskusnih lokalnih i stranih predavača i stručnjaka u ovoj branši, svojim novim uposlenicima obezbjeđuje organizovanu edukaciju i trening kako bi se što lakše uveli u posao i omogućili profesionalno i lično usavršavanje.

“Želimo nastaviti biti najbolji poslodavac u Bosni i Hercegovini i svi zainteresovani i sposobni su dobrodošli da nam se pridruže, kako bismo zasjali i unijeli dodatnu vrijednost. Teleperformance BiH je obećanje za budućnost svih generacija i garantujemo za sve navedene stavke sa našim Vita (google Teleperformance), ali prije svega sa našim kontinuiranim zapošljavanjem preko već 900 zaposlenika u Sarajevu, Tuzli i cijeloj BiH”, poručili su iz Teleperformancea.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments