TeamUp Live SEE – Pridruži se startup timu

10 nov
Posjeduješ neophodne vještine i želiš se pridružiti startupu i doprinijeti njegovom razvoju?
TeamUp je pravo mjesto za tebe! Uz pomoć TeamUp-a, kreativci, developeri, studenti i poduzetnici mogu pronaći projekat i tim kojem se mogu pridružiti.
Na ovom eventu ćemo ugostiti nekoliko startupa, koji će vam predstaviti svoje zanimljive projekte i ideje – te vam reći koje pozicije imaju otvorene kako bi se mogli pridružiti njihovim timovima!
Pridružite nam se u srijedu 10. novembra u 17:00 na prvom bh. Izdanju TeamUp-a i pronađite svoj novi tim!
Učešće na eventu je besplatno, ali je registracija obavezna. Kako bi se registrovali, potrebno je da nam pošaljete e-mail sa svojim osnovnim podacima (ime i prezime i broj telefona) na [email protected]
Broj mjesta je ograničen – požurite i prijavite se što prije!
***Više informacija o startupima koji će učestvovati na eventu će biti objavljeno uskoro***
O TeamUp-u:
TeamUp je projekt pokrenut 2017. godine od strane Lean Startup Hrvatska sa ciljem pružanja pomoći i podrške osnivačima startupa u ranoj fazi da pronađu svoje prve saradnike, cofoundere, zaposlenike ili mentore na zabavan i učinkovit način. Od ove jeseni TeamUp SEE projekt provodit će se uz podršku organizacije World Chicago u sklopu “Catalyze+ Alumni Grants for WorldChicago’s Professional Fellows Programa”.
Konvencionalni alati poput online oglašavanja i recruiting agencija nisu prikladni za pronalazak ranih suradnika jer često ne postoji osnova za zasnivanje radnog odnosa i formalizaciju takvih odnosa, uz druge probleme poput preskupog oglašavanja. Stoga se TeamUp nameće kao rješenje ovom izazovu.
Snaga i sposobnost tima da realizira ideju i iznese projekt je iznimno značajna za poduzetnički uspjeh. Stvaranjem mogućnosti za predstavljanje prilika i povezivanje interveniramo u ranoj fazi razvoja startupa i pozitivno djelujemo na cijeli ekosistem, povećavajući broj startup timova i povećavajući kvalitetu i kapacitet postojećih startup timova.
Više informacija pronađi ovdje.
(Visited 101 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments