Takmičenje Britanskog savjeta u oblasti digitalnih tehnologija

25 dec
Rok prijave 10.01.2020

Britanski savjet objavljuje poziv za globalno takmičenje u oblasti digitalnih tehnologija pod nazivom #IdeasChangeLives. Takmičenje je namijenjeno svim zainteresovanim kandidatima bez obzira na prethodno iskustvo i obrazovanja.

OBLAST:

Digitalne tehnologije.

OPIS:

Kandidati treba da predlože svoje inovativne ideje koje se odnose na neki od navedenih ciljeva globalnog održivog razvoja: kvalitetno obrazovanje (inkluzivnost i jednakost, kao i prilike za obrazovanje tokom cijelog života), rodna ravnopravnost, ili razvoj rada i ekonomije (cilj je promovisanje održivog i inkluzivnog ekonomskog rasta, i dostupnog i produktivnog zapošljavanja za sve). U svom prijedlogu, kandidati treba da se opredjele za jednu od navedenih ideja, da obrazlože kome je namijenjena, kakve benefite može da postigne, zašto se njihova ideja razlikuje od drugih sličnih ideja, i kakva sredstva su neophodna za njenu realizaciju. Nije neophodno da kandidati imaju prethodnog iskustva u oblasti tehnologije, bitno je da imaju inovativnu ideju. Kandidati mogu aplicirati pojedinačno ili kao organizacija. Najbolji kandidati će biti nagrađeni sa 20000 funti, a imaće i stručnu podršku i mentorstvo tokom jedne cijele godine.

USLOVI:

Mogu se prijaviti kandidati iz svih zemalja svijeta.

NAČIN PRIJAVE:

Da biste se prijavili popunite onlajn aplikacionu formu koju možete pronaći ovdje.

ROK ZA PRIJAVU:

10. januar 2020. godine
Detaljnije: https://www.britishcouncil.org/work/partner/ideas-change-lives?fbclid=IwAR1sr0QZhwo4WskcCbE9oyjgXxMXOpxJ704sfYALTAA7qJpI7voRx9w4Vts

(Visited 85 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa