Sve je spremno za drugo izdanje SmAgTech EXPO događaja

21 nov

Godinu dana nakon uspješnog održavanja prvog izdanja, svi zainteresirani će imati novu priliku za umrežavanje, ostvarivanje suradnji i dijeljenje iskustava na SmAgTech EXPO događaju koji je ovaj put  zakazan za srijedu, 23.11. i četvrtak, 24.11.2022. godine. I ove godine će se događaj održati u online formatu, a linkovi za prijavu bit će dostupni na društvenim mrežama projekta VIRAL kroz koji se ovaj događaj organizira.

Ponovno će tijekom dva dana sudionici imati mogućnost sudjelovanja na sajamskom i konferencijskom dijelu programa koji su namijenjeni ne samo poljoprivrednim poduzećima i srodnim organizacijama, nego i predstavnicima javne uprave, IT sektora, ali i studentima. Program će i ovaj put biti fokusiran na predstavljanje potencijala suradnje poljoprivrednog i sektora informacijskih tehnologija, a posjetitelji će moći posjetiti više od 60 štandova na kojima će svoje poslovanje predstaviti različita poduzeća, institucije, projekti i programi. Tijekom 20 predavanja sudionici će imati prliku poslušati najnovije trendove u primjeni informacijskih tehnologija u poljoprivrednom sektoru, ali i mlade ljude i studente koji su sudjelovali na nedavno održanom hackathonu u Prijedoru.

I ovo izdanje događaja se organizira kroz projekt VIRAL financiran sredstvima Europske unije kroz Erasmus + program. Koordinator projekta VIRAL je Univerzitet u Banja Luci, a projekt provode Univerzitet Džemal Bijedić Mostar, Sveučilište u Mostaru, Univerzitet u Tuzli/Elektrotehnički fakultet, Univerzitet Bijeljina, Univerzitet Donja Gorica, Univerzitet Waigeningen, Univerzitet Maribor, Univerzitet Bukurešt, Agro-voće, Jaffa-komerc, Plantaže 13. jul, Western Balkans Institute, Inovacioni centar Banja Luka, Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis, INTERA Tehnološki Park i Crnogorska Asocijacija za nove tehnologije MANT.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments