Studentske stipendije i nagrade Fondacije Dr Valentina Vrtikapa

12 nov
Rok prijave 15.11.2019

 

Fondacija Dr Valentina Vrtikapa objavila je konkurse za dodjelu jednikratnih stipendija studentima iz Ljubinja i studentima medicine iz Istočne Hercegovine i regiona za akademsku 2019/20. godinu.

Pravo prijave za dodjelu stipendija imaju redovni studenti prvog ciklusa akademskih studija i redovni studenti medicine (sticanje zvanja doktor medicine) iz Istočne Hercegovine i regiona uz uslove da su srednju školu završili u Ljubinju (Republika Srpska), da su prvi put upisali drugu (ili sledeću višu godinu) u 2019/20.godini, a studenti medicine da su prvi put upisali petu ili šestu godinu u 2019/20.godini, da su studenti na nekom od fakulteta u Republici Srpskoj, Federaciji BiH ili Srbiji, da su položili sve ispite iz svih prethodno odslušanih godina, da su postigli ukupnu prosječnu ocjenu 7.75 ili veću i da nisu gubili nijednu akademsku godinu u dosadašnjem studiranju.

Jednokratna stipendija iznosi 400 KM.

Svu dokumentaciju prebaciti u PDF format i slati putem e- mail-a na [email protected] najkasnije do 15. novembra 2019. godine, a studenti koji konkurišu za glavnu nagradu treba da to i naznače u e mail-u prilikom slanja dokumenata.

Iz Fondacije napominju da studenti koji su upisali završnu godinu studija (III,IV,V ili VI godina, zavisno od studijskog programa) u akademskoj 2019/20. godini i ispunjavaju uslove konkursa i imaju prosječnu ocjenu svih položenih ispita iz prethodnih godina studija (ukupna prosječna ocjena) 9.00 i više, stiču pravo da se prijave za glavnu nagradu Fondacije Glavnu nagradu čine Povelja Fondacije i jednokratna stipendija u iznosu od 1000 KM.

Za više informacija pogledati Konkurs Fondacije Dr Valentina Vrtikapa za dodjelu jednokratnih stipendija studentima medicine za ak. 2019/20. godinu i Konkurs Fondacije Dr Valentina Vrtikapa za dodjelu jednokratnih stipendija studentima iz Ljubinja za ak. 2019/20. godinu.

(Visited 208 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments