Studenti i sudentice, ovaj događaj je za VAS!

16 feb

Ponovo se bližimo datumu našeg glavnog TEDxSarajevo eventa a ako nastaviš čitati, možda baš ti budeš sretnik ili sretnica koji odnosno koja će saznati da su Early Birds karte kao i Studentske karte već u prodaji!

Događaj

25.05.2024. 10:00

Uživo

Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Nakon uspješno organizovanog TEDxSarajevo Salon eventa, došla je na red i organizacija našeg glavnog TEDxSarajevo eventa! Kao i svake godine, pažljivo biramo adekvatnu temu koja će najbolje odgovarati trenutnoj situaciji i stanju u društvu a ovogodišnja tema je “What If”.

“What If” nije samo još jedan događaj, to je platforma na kojoj se ideje sudaraju, granice se pomiču, a mogućnosti istražuju. Od revolucionarnog tehnološkog napretka u industrijama do dubokih društvenih promjena u načinu na koji gledamo na svijet, naši govornici i govornice će izazvati konvencionalno razmišljanje i pokrenuti razgovore koji su važni.

Označite svoje kalendare za 25. maj i pridružite nam se u danu ispunjenom razgovorima koji potiču na razmišljanje, raznolikim spektrom novih ideja i inovativnih perspektiva.

Zato, iskoristi priliku i ugrabi svoju Early Bird ili Studentsku kartu što prije!

Svoju kartu možeš kupiti ovdje.

Nadam se da se vidimo u što većem broju a do tada stayed tuned i saznaj ko će sve biti govornici i govornice na našem eventu.

Vidimo se!

(Visited 118 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google

Comments