Stipendije za bachelor i master studij na Univerzitetu Swansea

2 apr
Rok prijave 31.07.2020

Univerzitet Swansea je raspisao konkurs za dodjelu stipendija za sve zainteresovane međunarodne studente koji teže stjecanju bachelor i master diplome.

OBLAST: Hemija, kompjuterske nauke, geografija, matematika, fizika.

OPIS

Univerzitet Swansea je vođen istraživanjima i pravi razliku kao univerzitet još od davne 1920. godine. Univerzitetska zajednica uspijeva u istraživanju i otkrivanju i nudi pravu ravnotežu odličnih predavanja i istraživanja usklađenih sa zavidnim kvalitetom života. Fantastični kampusi na rivi čine lokaciju poželjnom za studente i osoblje iz cijelog svijeta, a multikulturalna zajednica pruža globalnu perspektivu, omogućavajući onima koji se pridruže da razviju vještine i znanja koja će ih usmjeravati na uspješnu i obogaćujuću karijeru.

USLOVI

Mogu se prijaviti svi zainteresovani međunarodni studenti koji dolaze iz zemalja van Evropske unije ili Ujedinjenog kraljevstva. Od kandidata se očekuje da posjeduju minimum ABB (A) nivo ili ekvivalentno. Studenti trebaju se prijaviti i dobiti potvrdu univerziteta. Uspješni kandidati će imati priliku da sarađuju u aktivnostima na zapošljavanju na koledžu. Ako stipendista ne održi napredak, stipendija se može povući.

NAČIN PRIJAVE

Svi zaineresovani kandidati se mogu prijaviti popunjavanjem aplikacione forme na linku.

ROK ZA PRIJAVU: 31. jul 2020. godine

Detaljnije: https://www.swansea.ac.uk/?fbclid=IwAR3BWpfL9kwZI8FDCIC0ZE597XLsLv4gdhsEdIkHY5qvIdyjnE7ACZz8XXs

(Visited 236 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments