Stipendije kompanije 3D-Projekt za studente arhitekture i građevinarstva za ak. 2019/20. godinu

28 okt
Rok prijave 31.10.2019

Kompanija 3D-Projekt d.o.o. Sarajevo objavila je konkurs za dodjelu stipendija studentima drugog ciklusa studija arhitekture i građevinarstva za akademsku 2019/20. godinu.

Pravo učešća na konkursu imaju redovni studenti drugog ciklusa studija na arhitektonskom ili građevinskom fakultetu u Sarajevu, Mostaru Ili Tuz!i, uz uslove da su prvi ciklus studija završili sa minimalnim prosjekom od 8.0, da nisu stariji od 26 godina, da nisu u radnom odnosu na određeno ili neodređeno vrijeme i da ne primaju stipendiju iz nekog drugog izvora Iz Kompanije napominju da prednost za dodjelu stipendije imaju studenti koji poznavanje njemačkog jezika, poznavanje rada u softverima Autodesk-paketa (Autocad, lnventor, Revit) i poznavanje rada u Microsoft Office-u (Excel, Word, Powerpoint…)

Visina mjesečne stipendije iznosi 250,00 KM i zaključuje se na dužinu trajanja od jedne ili dvije godine. Iz Kompanije istiću da u periodu stipendiranja, ovisno o vremenskim mogućnostima, stipendisti će se uključiti u praktičnu obuku na tekućim projektima, unutar kompanije, a po završetku studija nudi se mogućnost usavršavanja i zaposlenja u kompaniji.

Prljave za stipendije se mogu dostaviti najkasnije do 31. oktobra u digitalnoj formi (PDF-format) na e-mail adresu [email protected], a za više detalja pogledati Konkurs kompanije 3D-Projekt Sarajevo za stipendiranje studenata drugog ciklusa studija arhitekture i građevinarstva za 2019/20. akademsku godinu.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments

Autor Hocu.ba praksa