Stipendija za učešće u samitu mladih lidera, Minhen

9 apr
Rok prijave 10.04.2020

Reckit Benckiser, grupacija iz Njemačke, raspisuje konkurs za stipendije za učešće u samitu mladih lidera pod nazivom One Young World Summit, koji se održava u Minhenu, 14. oktobra 2020. godine

OBLAST:

Zdravlje i zaštita životne sredine

OPIS

Vizija RB grupacije je zaštita, icjeljenje i njega ljudi i životne sredine. U okviru vizije, organizacija se fokusira na najranjivije oblasti, odnosno prioritete: voda i sanitacija, seksualno i reproduktivno zdravlje i zaštita i zdravlje majke i djeteta. Prepoznajući mlade lidere kao glavne partnere u ovoj misiji, RB raspisuje konkurs za dodjelu stipendija mladim liderima koji će učestvovati u samitu. Predviđena je dodjela 8 stipendija. Stpendijom su pokriveni svi troškovi učešća na takmičenju: učešće na takmičenju, hotelski smještaj, prevoz, hrana, lokalni prevoz i učešće u mnogim programima obuhvaćenim samitom.

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu konkurisati za stipendiju. Starosna dob učesnika samita je od 18 do 30 godina života. Neophodan uslov za konkurs je da se kandidat prethodno dokazao kao lider u svojoj zajednici, državi ili organizaciji i da želi uticati i djelovati u okviru oblasti koje su u fokusu grupacije.

NAČIN PRIJAVE

Kandidati koji žele da konkurišu za stipendiju mogu aplicirati popunjavanje formulara na sledećem linku: https://www.oneyoungworld.com/…/rb-scholarship-invest…
Putem aplikacionog formulara neophodno je proslijediti lične podatke, naziv organizacije u okviru koje kandidat djeluje, kratku biografiju, polje interesovanja glede oblasti koje su u fokusu RB grupacije, motivaciono pismo, kao i linkove, vebsajtove, blogove ili društvene mreže za koje kandidat vjeruje da su relevantne.

ROK ZA PRIJAVU:

10. april 2020. godine

Detaljnije na: https://www.oneyoungworld.com/rb-scholarship-invest-life

(Visited 110 times, 1 visits today)
Podijelite članak:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Comments